Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek (DCUAOM 26.) (2015) 13

Justice League: Gods and Monsters
73' · amerikai · akció, animációs, fantasy 13

A legendás animátortól, Bruce Timmtől érkezik ez a vadonatúj egész estés film. Első pillantásra talán ismerősnek tűnhet az elénk táruló város látképe, közelebbről megvizsgálva azonban kiderül, hogy ez a Metropolis más, mint amit már megszoktunk. Tégy szédületes utazást egy alternatív… [tovább]

angol

Szereposztás

Paget BrewsterLois Lane (hang)
Michael C. HallBatman / Kirk Langstrom (hang)
Jason IsaacsLex Luthor (hang)
C. Thomas HowellDr. Will Magnus (hang)
Benjamin BrattSuperman / Zod (hang)
Tamara TaylorWonder Woman / Bekka (hang)
Penny Johnson JeraldPresident Waller (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Mióta láttam a 'Crisis on Two Earths'-t (Két Földi Válság) kétkedve nézek bele az alternatív univerzumos filmekbe, attól függetlenül, hogy az 'Injustice' világa tetszett. (Az meg lényegében egy videójáték / interaktív animációs film, így más kategória.) Nem vártam tehát sokat ettől sem, mégis kellemes meglepetést okozott. Az alapoknál átformált, de mégis felismerhető karakterek, a sztori és a fordulatok, mind a helyükön voltak és bejött ez a „Zodman” féle 'Trinity'. Az animáció minősége leginkább a korai Justice League és Unlimited szériákat idézte, viszont nosztalgiázásra ez tökéletesen megfelelt, amit a kis easter egg-ek csak tovább fokoztak. Ez egy fokkal sötétebb Ligát mutatott be, már-már egy szinten az Injustice-szal, így igazából egy kalap alá venném a kettőt és természetesen ezáltal minden DC iránt érdeklődő filmesnek csak ajánlani tudom. ui.: Azt az egy kis csillagot csupán az ilyen animációs csodák rövidsége miatt húztam le.

Kopaszkutya 

Jó kis film volt. Tetszik ez az univerzum és kellően ismeretlen is, hogy lekössön. Supermant sose kedveltem, de itt benne van a legnagyobb potenciál. Előtte érdemes megnézni a Justice League: Gods and Monsters Chronicles (2015–2015)-t.

dulkap 

Nekem egy évtizedek óta létező univerzum alternatív megvalósítása ritkán jön be. A nagydarab durcás és a vékony vámpír nálam nem működött. A történet nem rossz, de mint Justice League nekem nem tetszett annyira és a rajzok is gyakran elnagyoltak voltak.

Damien_Lambert 

Ez a fajta Superman milliószor szimpatikusabb volt számomra, mint a másik dimenzióbeli társa, szóval nem bánnám, ha úgy a kettő véglegesen ki lenne cserélve. Rajta kívül még az evilági Batman is jó volt, na nem annyira, mint a másik, de érdekes volt, hogy ebben a világban ő egy vámpír. Wonder Woman viszont annyira nem nyűgözött le.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján