Kedvencelte 1

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

pvik13 

Az elejétől fogva nem kételkedtem abban hogy 10 csillagnál kevesebbet fogok adni! Egyszerűen megérdemli és kész. Kraam tényleg nagyon rejtélyesen kitűnt a többiek közül és érdekes a karaktere spoiler Anan és May meglátszott hogy teljesen különböznek egymástól és ez végül megmutatkozott a kapcsolatukban is DE MÉG HOGY! Továbbá Anan hatalom iránti vágya már az elejétől fogva csírázott spoiler Végül de nem utolsó sorban ott volt Perth és Mark *-* ahhh bárcsak több jelenetük lett volna :c spoiler Nagyon benne van a potenciál szóóóóóval epedezve várom a kövi évadot (づ。◕‿‿◕。)づ és az 1 rész végén lévő muzsika….egyszerűen meg KELL említenem mert olyan jóóóó ᕕ(⌐■_■)ᕗ ♪♬ https://www.youtube.com/watch…

3 hozzászólás
Subika 

Ez bizony nem egy szokványos sorozat . Sejtelmes kísérteties izgalmas döbbenetes számomra hirtelen ezek a szavak jutnak eszembe . Aki fél tőle hogy megnézze megnyugtatom ha én meg bírtam ő is megtudja majd de azt leírnám senki ne várja hogy megérti és megtudja a végét .Mert inkább még több kérdése lesz mint volt előtte . 2 évadért kiállt .
Én már régóta szemeztem vele már csak azért is mert az egyik kedvenc színészem is játszik benne. Itt Krit és Ő kapta a BL szálat .Azt is mondhatnám hogy miatta kezdtem el nézni . És nagyon jó volt ahogy össze tették a múltat a jelennel .Mikor kezdtél izgulni netán félni rögtön egy kis múlt jelenettel eloszlatták de mégis megmaradt a sejtelmessége . Rengeteg kérdés felötlött bennem a nézés közben és mennél több részt néztem meg egyre több . Végig izgalomba tartott és egyik rész jött a másik után . Pláne ma mert mindenképpen be akartam fejezni . Aki elkezdi ha javasolhatom ne éjjel tegye . Nem horror de mégis a zenével a jelenetekkel valahogy a színekkel a helyzettel azzá teszik . Érdemes megnézni hogy mivé válik egy ember a szigeten .Engem ez nagyon le döbbentett .A színészek nagyon élethűen játszottak . VÁROM A 2 ÉVADOT !!!!!!!!!

Baly 

Teljesen meglepődtem, hogy az imdb hogy lepontozta, még a MDL hagyján is a 8,4-gyel. Ez egy nagyon király sorozat! Azt azért leszögezném, hogy van benne egy kis misztikum, de pont az egészséges mértékben, hogy még érdekesebbé tegyék a történetet! ╰ (▔∀▔) ╯

Kedvenc karakterem talán Nahm lett, Arisát is nagyon csodáltam amilyen bátor, meg alapjában véve a női karakterek érdekesebbek voltak szerintem.
Akiket ki nem állhatok az Jen és Anan… erőszakkal próbálják gyógyítani a fájdalmukat, barmok.

Aki csak teheti tegyen vele egy próbát, elég izgi! ;)
Ja és: JÖHET A 2. ÉVAD!

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján