A Bárka (2011–2013) 44

The Boat · El barco
75' · spanyol · kaland, dráma, sorozat, rejtély 16 !
3 évad · 46 rész

Mi járna a fejedben, ha egy napon arra ébrednél, hogy a Föld utolsó lakói közt vagy néhány utastársaddal együtt egy hajó fedélzetén, és a bolygó összes többi embere megmagyarázhatatlanul eltűnt volna? Amikor Genfben beindítanak egy részecskegyorsítót, hiba csúszik a rendszerbe, és a kutatók… [tovább]

spanyol · angol

Képek 62

Szereposztás

Juanjo ArteroRicardo Montero
Mario CasasUlises Garmendia
Blanca SuárezAinhoa Montero
Irene MontalaJulia Wilson
Luis CallejoDe la Cuadra
Neus SanzSalomé Palacios
Juan Pablo ShukLuis Gamboa
Ivan MassaguéBuborék
Patricia ArbúesValeria
Giselle CalderónEstela

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin

Tudom, hogy egy időben néztem, még azt is, hogy tetszett, de elárul valamit, hogy úgy komplexen nem sokat tudok felidézni róla. Adott egy nagyon jó alapötlet, ami kicsit Legyek Urás, kicsit Kétévi Vakációs, úgy általában, kicsit sziget toposzos alaphelyzetet dob fel, egy csapat kamaszt összezárunk egy kis területre, ahol túl kell élni, és el kell viselni egymást. Afelett még szemet is tudnék hunyni, hogy a tudományos alapok viccnek is rosszak (Fekete lyuk keletkezik egy részecskegyorsítóban, és ettől özönvíz lesz. Nem értitek? Én sem.), de sajnos maga az összezártság is nagyjából egy-két évadig jól kezelt és izgalmas, utána furcsán Barátok Köztös lesz. Mario Casast egy időben nagyon bírtam, egyike volt azon kevés „tipikus szépfiúnak”, akinek a jelenlétét kifejezetten tudtam élvezni a vásznon, de ezzel azért hosszú távon nem lehet eladni egy sorozatot.

KillerCat

Elég sok benne a logikátlanság és pontatlanság. Pl.: spoiler A téma ennek ellenére jó,a színészek sem alakítanak rosszul néhány bárgyú beszélgetést és helyzetet leszámítva,de ez nem az ő hibájuk.

2 hozzászólás
Subika 

Én csak annyit írnék hogy végig néztem az összes részt de alig értettem mert az utolsó rész egy részét nem fordították le csak vissza játszották kivel mi lett persze spanyolul ezért csalódás volt a vége .

Szabina_7

Másodjára is élveztem a sorozatot, bár némelyik résznél volt, hogy unatkoztam. Azt sajnálom, hogy végül elkaszálták a sorozatot csakis azért mert Mario Casas hiánya miatt a nézettség annyira nem volt nagy. Nekem túlzottan nem hiányzott a karaktere. Ha ő jelen volt, mindig átcsapott egy szappanoperába az egész.


Népszerű idézetek

gabicu

Ha van valami jó a szakításban, az az, hogy utat engedsz az új jelöltnek.

Tatjana_Larin

Piti Vilmának: A kindermeglepetés nem mindenre kifogás!

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján