Az a nap a tengerparton (2017) 10

On Chesil Beach
105' · angol · dráma, romantikus, zenei 12

1962 nyara. Florence (Saoirse Ronan – Brooklyn, Lady Bird) és Edward (Billy Howle – Dunkirk), a két tapasztalatlan fiatal mindennél jobban szereti egymást, ezért úgy döntenek, örökre összekötik életüket. Ám a nászéjszaka korántsem úgy alakul, ahogy álmaikban elképzelték. A lány, férje iránt… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Saoirse RonanFlorence Ponting
Emily WatsonViolet Ponting
Billy HowleEdward Mayhew
Samuel WestGeoffrey Ponting
Anne-Marie DuffMarjorie Mayhew
Bebe CaveRuth Ponting
Adrian ScarboroughLionel Mayhew
Mia BurgessHarriet Mayhew
Anna BurgessAnne Mayhew
Imogen DainesJenny

További szereplők

Hirdetés
Az a nap a tengerparton (2017)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
BBC Films
Number 9 Films

Várólistára tette 148


Kiemelt értékelések

Lex

Ez egy nagyon jó téma dögunalomba fullasztva. A sztori nagyon tetszik; kár, hogy nem mélyedtek el igazán a problémában, de ettől függetlenül örülök a bemutatásának, főleg annak, hogy nagyon finoman és árnyaltan mutatják be. De ezt valahogy másképp kellett volna tálalni. 40 percig kínlódtam vele, aztán elkezdtem mást csinálni mellette, mert nem bírtam minden figyelmemet neki szentelni. Egyszerűen nem tetszik a rendezés, és őszintén szólva, csak azért nem nyomtam ki 40 perc után, mert Saoirse Ronan játszik benne. Egyedül neki köszönhető, hogy én ezt végignéztem.

spoiler

Az is problémám volt, hogy unszimpatikusnak találtam Billy Howie-t, vagyis a másik főszereplőt. Van ez így, nem tudom megmagyarázni, nincs különösebb oka. Ehhez társult még hozzá az, hogy totál kiakasztott a karakterének a viselkedése. spoiler Igazából nem mondom, hogy nem értem meg őt, de azért durva volt, amiket mondott.

Nem mondanám, hogy bánom a film megnézését, de nem tudom másoknak meleg szívvel ajánlani.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján