Ásó, kapa, géppisztoly (2022) 42

Shotgun Wedding
100' · amerikai · akció, romantikus, vígjáték 17

0 díj · 1 jelölés

Darcy és Tom egy rendkívül extravagáns esküvőre készülnek és erre minden szerettüket meghívják. Hamarosan azonban mindenkinek az élete veszélybe kerül, amikor a párt túszul ejtik. Miközben megpróbálnak életeket menteni, a menyasszony és a vőlegény újra rájön, miért is szerettek egymásba annak… [tovább]

angol
angol · angol

Képek 3

Szereposztás

Jennifer LopezDarcy Rivera
Josh DuhamelTom Fowler
Jennifer CoolidgeCarol Fowler
D'Arcy CardenHarriet
Callie HernandezJamie Rivera
Lenny KravitzSean Hawkins
Sonia BragaRenata Ortiz
Desmin BorgesRicky Silver
Cheech MarinRobert Rivera
Steve CoulterLarry Fowler

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

sofiasaymun 

Nem volt rossz, de tökéletes sem. Az eleje jól indult, aztán az utolsó fél-háromnegyed óra tele volt olyan jelenetekkel, amiket eléggé értelmetlennek tartottam. spoiler
Nem kell túl sokat várni tőle, viszont délutáni kikapcsolódásra tökéletes.

alexakarola 

Szerintem ez teljesen jó volt a kategóriájában, nem tökéletes, de én tökre élveztem. :)
A szereplőválasztás már megfogott, azért is akartam megnézni igazából. Talán vígjátéknál az egyik legfontosabb, hogy kik a főszereplők, és mivel mind Jennifer Lopez-t, mind Josh Duhamel-t nagyon szeretem, már jól indult. Szerintem mind a ketten tökéletesek voltak a szerepre, mindketten jól játszottak és jól működtek együtt!
Teljesen értetlenül állok a százalék előtt, szerintem annál ez sokkal jobb. Van egy bizonyos típusú humora, ami viszont szerintem jól működött. Belegondolva felüdülés, egy alpári poén sem volt benne, amit iszonyúan értékelek!! (baromi idegesítő, hogy manapság a vígjátékok nagy többsége vagy káromkodással vagy szexuális poénokkal operál és itt egyik sem volt)
A történet is szerintem ad pluszt egy egyszerű romantikus vígjátéknak és lényegében egyben akció is? és még egy kis fordulat is van benne.
Nem tudom, hogy egyedül újra fogom-e nézni (bár lehet), de mással, ha úgy lenne valamikor, szívesen megnézném még újra.

Egyéb megjegyzés: – Ezt mindig leírom, de imádom Jennifer-t és olyan gyönyörű!! És Josh Duhamel is gyerekkori egyik kedvencem, még mindig közel áll a szívemhez ő is :) Szóval ez a film egy „must” volt a számomra :D
– J-Lo megmutatta már, hogy jól működik akciófilmekben vagy thrillerekben is, szerintem egy nagyon ügyes színésznő, de mivel én inkább romantikus vígjáték párti vagyok, ezért iszonyúan örülök, hogy mindig jönnek ki újabbak és újabbak, remélem, hogy még sokáig, valószínűleg azokat mind szívesen nézném.

SunflowerSz 

Egész másmilyen filmre számítottam, de végül is elment vele az idő. Voltak bennne elég fura dolgok, a viccek sem mindig jöttek át, de azért többnyire tényleg évleztem. Tom aranyos volt, de Darcy karaktere sokszor engem idegesített – Jennifer szerintem egy okés színésznő, de ez a karakter olyan gyorsan idegesítővé vált tőle, hogy nem tudtam később sem elvonatkoztatni tőle. Mindenesetre nem egy hosszú film, úgyhogy délutáni kikapcsolódásra szerintem jó. A helyszín pedig gyönyörű, úgyhogy ez ad némi kárpótlást azért :)

Irasalgor 

Ha valaki szerette a 2000-es évek romantikus akcióvígjátékait, akkor ezt is fogja, mert annak minden kliséje és narratív megoldása megtalálható benne – talán az akciószekvenciák lettek kicsit erősebbek, mint a megszokott ilyen művekben. A 1,5 óra kikapcsolódás garantált, a viccek jól ülnek, az akció és a mondanivaló korrekt, a szereplők jól hozzák, amit kell, tehát aki egy agyatlan kikapcsolódásra és némi romantikára vágyik, miközben pedig lehet nevetni a buta poénokon jó helyen keresgél, míg a tesztoszteron faktor a férfi nézőknek kedvezni fog. De senki se várjon ennél semmi többet!

Értékelés: 6/10

Rainee

A rettenetes szinonimájánál szerepel a szótárban. Kegyetlen volt.

maifosz

Az értékelést az első 20 percre adom, mert nem tudtuk tovább nézni. Mi történt a romantikus vígjáték műfajával?!

1 hozzászólás
ftamas 

Egyszer meg lehet nézni. A poénok többségében nem jöttek be és kínosan ügyeltek arra, hogy JL-nél szebb színésznő ne legyen…


Népszerű idézetek

Bogesxd 

– Is this really what we should be worrying about at this point?
– I'm a mother, I can worry about a lot of things at the same time.

Bogesxd 

– I wanna be romantic, but not too corny.
– There's a really fine line between the two.

Bogesxd 

– How many are there?
– Two in the lobby, couple more by the pool with the hostages. And, uh, one by the dock, right? But we got four.
– What do you mean 'got'?
– Got them to stop, you know… being alive.

Bogesxd 

– I need you to talk to your father's yoga teacher.
– Girlfriend?
– Yeah, whatever. She keeps smiling at me. Can you tell her to stop smiling at me?

Bogesxd 

– I'm very good at ignoring people that I'm standing next to.

Bogesxd 

– […] you have to control everything! It's like when you get out of the car to 'help me' parallel park, when I can do it just fine on my own.
– Yeah, I wouldn't call a seventeen-point turn 'just fine'.


Hasonló filmek címkék alapján