Kedvencelte 59

Várólistára tette 106


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue

Nem gondoltam volna, hogy tetszene a sorozat az a pár pillanat alapján, amit elkaptam a tévét kapcsolgatva, aztán végül leültem megnézni egy részt és én voltam a legjobban meglepődve, hogy ez nekem tetszik. A nyáron sikeresen ledaráltam és imádtam, már alig várom, hogy kijöjjön az új évad. Jól ellettek találva a karakterek, gyakorlatilag mindegyiküket kedveltem (kivéve talán Cyrilt) és nagyon-nagyon szórakoztató!

sirdavegd

Az Archer akcióelemekkel rendelkező sitcom olykor elég beteg humorral. Az első évad még inkább egyedi esetekre épített, de a további évadokban már egyre inkább egy történetszálra fókuszál az esemény. Figyelem, a 20 perces részek miatt naaaaagyon könnyű darálni. Főleg az 5. évadot. És a nézés közben tartózkodjunk az angol nyelvű kommunikációtól, ha nem akarunk panaszkodást a stílusunkra. Amúgy félelmetes, mennyi filmes utalás van benne, gőzöm sincs, hogy lehetne mindazt megnézni, amit csak az 5. évadban említenek. A grafikálja egyébként emlékeztet a Borderlandsre. És olykor durván rámennek a 3D-re, ha gépjárművekről van szó. "Mother!!!"*
(*: ez a szó legalább annyira védjegye a sorozatnak, mint az, hogy senki nem tudja olyan átéléssel mondani azt, hogy „C'mon stupid thing!”, mint Jeremy Clarkson a Top Gearben)

Traclon

Csak azért kezdtem el nézni, mert a címszereplő magyarhangja ifjúkori színjátszótársam volt – aztán szép lassan Archer-függő lettem. :)

ChEebor 

Bírom nagyon. Gonosz, bunkó, és pont emiatt nagyon vicces. Képes arra, hogy ha kisebb leülésekkel is, de (eddig) 13 éven keresztül mindig meg tudja magát újítani egy kicsit, más dolgokat előtérbe helyezni. A megrajzolása ezzel a korabeli képregény stílussal érdekes, de meglehetősen jól működik. Jellemzően angolul néztem, ott minden a helyén volt, de amiket magyarul láttam, a szinkron is stimmel, főleg persze a káromkodások tekintetében.
Nem való mindenkinek, csak akik szeretik ezt a fajta prosztó, gyakran beteg humort, de nekik mindenképp lehet ajánlani.

Horváth_Evelyn 

Csak pár részt láttam, mert nagyon tetszett, ahogyan meg vannak rajzolva a karakterek. Néhol vicces, de számomra inkább alpári, és hát… valahogy túl amerikai nekem. Jelentsen ez bármit is.

Corvus_CoRex 

Amennyire irtóztam tőle sokáig, annyira habarodtam bele végül… :D

ladybird12 

1-4 évad
Azért is teszem egy kalap alá az első négy évadot, mert ezek voltak a legjobbak. Utána minden ment lefelé. Pedig tényleg jól indult és nagyon érdekes volt és szerettem is. Archer a világ legidegesítőbb karaktere mégis bírtam a gyerekes hisztijeivel. Az anyja volt a csúcs na meg Pam. Ő volt a kedvenc!
5-6 évad
Mint mondtam…mély zuhanás! Miért?! Ki a franc volt az aki kitalálta ezeket a marhaságokat. spoiler Malory karaktere meg olyan lapos lett a hatos évadban hogy az már fáj. spoiler
Folytatás a messzi jövőben következik

eszter_m 

My comfort watch
A dolog úgy néz ki, hogy amikor nincs kedvem semmit nézni, akkor előveszem az Archert. Végignéztem, majd újrakezdem. Szerintem vagy 8x láttam már. Remélem, soha nem kerül le a Netflixről.


Népszerű idézetek

LaBelle 

Cyril: Archer! Alligators or your mother!
Archer: What's the difference? They're both cold-blooded prehistoric monsters.

5. évad 8. rész – Sietős erdő
Julos

Archer: Most meg mi a rohadás van?!
Cecil: Cheryl a pilótafülkében van. Mindannyiunkat meg akar ölni!
Archer: Ja, jó. Huhh! Egy pillanatra azt hittem, túl sokat ittam.

NaNa_88 

Archer *beszáll egy taxiba részegen*: – Take me to my house that I live in!

7. évad 4. rész – Anya, hol vagy?
Corvus_CoRex 

Katya Kazanova: Drága Sterling, ne habozz! Nem vagy te szappan!

1 hozzászólás
NaNa_88 

Cheryl: – Just like the old gypsy woman said!

NaNa_88 

Cyril: – Did you learn nothing from this?
Archer: – No.

7. évad 3. rész – Gyilkos bölcsi
NaNa_88 

Archer: – For I am a sinner in the hands of an angry God. Bloody Mary, full of vodka, blessed are you among cocktails. Pray for me now and at the hour of my death, which I hope is soon. Amen.

NaNa_88 

Archer: – I’m not saying I invented the turtleneck, but I was the first person to realise its potential as a tactical garment. The tactical turtleneck! The… tactleneck.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján