Kedvencelte 56

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

KillerCat

Nagyon beteg,nagyon szexista,de imádom :-)

Nadja_Blue

Nem gondoltam volna, hogy tetszene a sorozat az a pár pillanat alapján, amit elkaptam a tévét kapcsolgatva, aztán végül leültem megnézni egy részt és én voltam a legjobban meglepődve, hogy ez nekem tetszik. A nyáron sikeresen ledaráltam és imádtam, már alig várom, hogy kijöjjön az új évad. Jól ellettek találva a karakterek, gyakorlatilag mindegyiküket kedveltem (kivéve talán Cyrilt) és nagyon-nagyon szórakoztató!

sirdavegd

Az Archer akcióelemekkel rendelkező sitcom olykor elég beteg humorral. Az első évad még inkább egyedi esetekre épített, de a további évadokban már egyre inkább egy történetszálra fókuszál az esemény. Figyelem, a 20 perces részek miatt naaaaagyon könnyű darálni. Főleg az 5. évadot. És a nézés közben tartózkodjunk az angol nyelvű kommunikációtól, ha nem akarunk panaszkodást a stílusunkra. Amúgy félelmetes, mennyi filmes utalás van benne, gőzöm sincs, hogy lehetne mindazt megnézni, amit csak az 5. évadban említenek. A grafikálja egyébként emlékeztet a Borderlandsre. És olykor durván rámennek a 3D-re, ha gépjárművekről van szó. "Mother!!!"*
(*: ez a szó legalább annyira védjegye a sorozatnak, mint az, hogy senki nem tudja olyan átéléssel mondani azt, hogy „C'mon stupid thing!”, mint Jeremy Clarkson a Top Gearben)

Horváth_Evelyn

Csak pár részt láttam, mert nagyon tetszett, ahogyan meg vannak rajzolva a karakterek. Néhol vicces, de számomra inkább alpári, és hát… valahogy túl amerikai nekem. Jelentsen ez bármit is.

Traclon

Csak azért kezdtem el nézni, mert a címszereplő magyarhangja ifjúkori színjátszótársam volt – aztán szép lassan Archer-függő lettem. :)

Corvus_CoRex 

Amennyire irtóztam tőle sokáig, annyira habarodtam bele végül… :D

BlackSwan

Nagyon jó sorozatnak indult, tartottam, h milyen lesz, a grafikája végett… szinkron jo, ülnek a poénok, csak azt sajnálom, h a Archer Vice már nem adja vissza a hangulatát…

Update: minden jot visszavonok errol a szarrol, gecisegrol!!!! A mai resz kiverte nalam a biztositekot. A robot kutyak megfekezesere tett hulye szandeka a voros kurva Carol, altal mar kezdetnek szemet huzas volt, de h az a strici aki gondolom eredetileg a parduca csak ebben a szeriaban ember, szetfesziti annak a szerencsetlen kutyanak az alkapcsat, az felkavaro volt szamomra!!!!! En ilyenkor megtudnam olni azt aki ilyesmit tesz! Hatalmas indulatokat sző bennem!!!!!

1 hozzászólás
eszter_m 

My comfort watch
A dolog úgy néz ki, hogy amikor nincs kedvem semmit nézni, akkor előveszem az Archert. Végignéztem, majd újrakezdem. Szerintem vagy 8x láttam már. Remélem, soha nem kerül le a Netflixről.


Népszerű idézetek

LaBelle 

Cyril: Archer! Alligators or your mother!
Archer: What's the difference? They're both cold-blooded prehistoric monsters.

5. évad 8. rész – Sietős erdő
NaNa_88 

Archer *beszáll egy taxiba részegen*: – Take me to my house that I live in!

7. évad 4. rész – Anya, hol vagy?
Julos

Archer: Most meg mi a rohadás van?!
Cecil: Cheryl a pilótafülkében van. Mindannyiunkat meg akar ölni!
Archer: Ja, jó. Huhh! Egy pillanatra azt hittem, túl sokat ittam.

Corvus_CoRex 

Katya Kazanova: Drága Sterling, ne habozz! Nem vagy te szappan!

1 hozzászólás
NaNa_88 

Cheryl: – Just like the old gypsy woman said!

NaNa_88 

Cyril: – Did you learn nothing from this?
Archer: – No.

7. évad 3. rész – Gyilkos bölcsi
NaNa_88 

Archer: – For I am a sinner in the hands of an angry God. Bloody Mary, full of vodka, blessed are you among cocktails. Pray for me now and at the hour of my death, which I hope is soon. Amen.

NaNa_88 

Archer: – I’m not saying I invented the turtleneck, but I was the first person to realise its potential as a tactical garment. The tactical turtleneck! The… tactleneck.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján