Apánk (2022) 24

Our Father
97' · amerikai · krimi, dokumentumfilm

Mikor egy nő otthoni DNS-gyorstesztje segítségével több féltestvért is talál, megrázó tényekre derít fényt egy népszerű meddőségi szakorvos és a donorsperma kapcsán.

angol

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Ruby_εïз 

Jézus Mária! Mi az ördög vitte rá erre ezt az embert?! És ez egy orvos…

2 hozzászólás
Osli75 

Nekem az hiányzott, hogy arról csak épp említést tettek, hogy mi van, ha 2 testvér találkozik és egymásba szeretnek. Mindketten hordozzák a beteg gént, a gyerekeik biztosan nem lesznek egészségesek. És nem kicsi az esély, hisz a végén mondták, hogy 96 esetről tudnak a film elkészültéig. Még „jó” hogy csak néha fordult elő, hogy a saját anyagát használta. És azokban az esetekben meg főleg undorító, ahol nem donor, hanem a házastárs lett volna az apa.
Ja és azt ki ne hagyjam, hogy nem ő volt az egyetlen ilyen orvos. Istennek képzelik magukat!
Felháborító!

Tiko

Érdekes, hogy a szintén Netflix gyártású dokumentumfilm, a Tinder-csaló milyen felkapott volt nemrég – ez a sztori sokkal felháborítóbb, mégsem hallani róla sehol. Az elején kicsit olyan hatása volt, mintha mindenkit színészek játszottak volna, pedig nagyon sok áldozat vállalta az arcát és a nevét a sztorihoz. Hogy lehet akkora féreg valaki, hogy még büntetőjogi kategória sem létezik arra, amit elkövetett!?

Alison története volt a legmegrázóbb azt hiszem, nem is értem, hogy lehet ezt feldolgozni egyáltalán. Mint dokumentumfilmet inkább nem értékelem, nem nagyon tudnék elvonatkoztatni a tartalomtól.

K_A_Hikari

Teljesen egyetértek @Stitch értékelésével: „Annyira meglepő, hihetetlen ez a történet, hogy a bűn, amit elkövetett ez az ember, nem is létezik a jogban.”

Nem találok szavakat. Ez most teljesen sokkolt. Ilyen nincs, és mégis van.

Stitch

Annyira meglepő, hihetetlen ez a történet, hogy a bűn, amit elkövetett ez az ember, nem is létezik a jogban.


Hasonló filmek címkék alapján