Ando Lloyd (2013–2013) 4

Ando Lloyd / A.I. Knows Love? · 安堂ロイド
45' · japán · akció, sci-fi, dráma, romantikus, sorozat 12
1 évad · 10 rész

Matsushima Reiji egy híres tudós, aki a féreglyukakat tanulmányozza, ám egy nap valaki végez vele. Nem tudni, hogy halála összefüggésben volt-e a kutatásával, vagy sem. Menyasszonya, Ando Asahi egy hatalmas computer-cégnek dolgozik, és valaki őt is el akarja tenni láb alól. Ekkor bukkan fel egy… [tovább]

Szereposztás

Kimura TakuyaAndo Lloyd / Matsushima Reiji
Shibasaki KouAndo Asahi
Oshima YukoMatsushima Nanase
Kiritani KentaHoshi Shinzo
Honda TsubasaSuppli
Yamaguchi SayakaKomatsu Sakiko
JesseEdogawa Tomu
Yamamoto MizukiKuriyama Kaoru
Hino YojinTomiya Yoshiyuki
Ikeda DaiKurata Tomoharu

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

kkata76 

Látványos sci-fi sok akcióval, egy adag humorral és romantikával. És Kimura Takuyával, aki ebben a sorozatban is remekel.

Hana 

Ez egy amolyan japán Terminátor-sztori, némi románccal megspékelve, és kicsit kevésbé brutális. Nem rossz, nem rossz, de azért akadtak problémáim ezzel-azzal. Pl. kicsit túl hosszúnak találtam a bevezetést. Az első felében elég lassan jönnek az infók, aztán végre beindul… igazából azért is sikerült ledarálnom ma, mert úgy a 6. résztől már tényleg izgalmas volt és lekötött. Addig se volt éppen unalmas, mondom, de még nem indult be igazán. Viszont végül csak sikerült egy egészen érdekes sztorit kerekíteniük a készítőknek.

Kimura Takuya nagyon jó, mint mindig. Annak azért örültem volna, ha több Reiji lett volna – androidként is meglehetősen ott van Kimura, de azért a kissé habókos prof karakterét érdekesebbnek találtam most. Szeretem a különc zseniket, főleg ha nem gonoszok.
Egy dolgot viszont nem értek Lloyddal (meg a többi androiddal) kapcsolatban: hogy a túróba „termelődött újra” mindig a testükben az újabb fecskendő a hatóanyaggal? Meg mitől függ, épp van-e vagy nincs? (Ezek amúgy afféle költői kérdések; tudom én, hogy a készítők részéről elkövetett logikai bakiról van szó. :'D)
Shibasaki Kou karaktere nem annyira nyűgözött le. Nem mondanám rossznak, de tulajdonképpen nem sok újat mutat egy átlag azért-van-hogy-legyen-kinek-megmenteni-a-seggét csajhoz képest, amit viszont sok-sok akciófilmben/sorozatban lehet látni. Úgy érdemben nem nagyon tett hozzá semmit a dolgokhoz, bár el kell ismerni, azért a ragaszkodása tiszteletre méltó. Meg hát szegény, az esküvő előtt nem sokkal elveszíteni élete szerelmét… az bizony több, mint pocsék lehet.
Egyébként azon merengtem többször is, hogy alighanem Shibasaki a legszebb japán színésznő, akit ismerek. *_*

Volt több jó mellékszereplő is, de most így a végére érve én Kadoshiro-t emelném ki, ő nagyon ígéretes karakter volt, sajnálom, hogy csak az utolsó két rész hajrájában került elő. :( Egyáltalán: sajnálom, hogy az igazi jóságok 70%-át az utolsó 2-3 részre tartogatták. Szerintem simán meg tudták volna írni az egészet ilyenre, ha akarják… Mindenesetre majdnem a végéig nyolc csillagot akartam adni, de mondom, az utolsó részekre annyira belehúztak, hogy úgy döntöttem, mégis megérdemli a kilencet ez a sorozat.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján