All You Need is Love (2009) 2

Meine Schwiegertochter ist ein Mann
92' · német · romantikus, vígjáték 16

Katharina Remminger fia, Hans, küld egy levelet anyjának, amiben arról értesíti, hogy a jegyesével hamarosan meglátogatják, mert a szülővárosában szeretne házasodni. Mindenki örömmel fogadja a hírt. Aztán meg is lepődnek, mert Hans jegyese, Nicki, férfi…

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Fairy

Nagyon szeretem ezt a filmet, ezért a többszörnézős kategóriába esik nálam. Adott egy elvált anyuka, aki már alig várja, hogy a fia megnősüljön. Egy apuka, aki épp az új autószalonját akarja megnyitni. Egy bájos bajor falucska, ahol az ott élők többsége még maradi és megkövesedett nézeteket vall. És ott van a fiú, Hans, aki még mindig nem mondta el a szülőknek/ismerősöknek, hogy meleg. Aki egy nap mégis levelet küld az édesanyjának, hogy hamarosan megházasodik, a választottja neve pedig Nicki. Csak épp azt felejti el hozzátenni, hogy Nicki férfi.
Ebből aztán lett sok félreértés, bonyodalom, haragszomrád. Voltak humoros és megható pillanatokat és persze voltak olyanok is, amikor az ember jól megbúbolt volna egy-két szereplőt.
Hans és Nicki nagyon aranyosan voltak, a maguk esetlen módján. Katharina pedig igazi anyuka: a fia boldogsága számára mindenek felett áll. Még az előítéleteit is képes legyőzni.


Hasonló filmek címkék alapján