Kedvencelte 13

Várólistára tette 160


Kiemelt értékelések

Zsófia

Különös hangulatú, filozófiai mélységű és a nekem tetszőnél kicsit elvontabb animációs film. Féltem tőle, hogy nagyon szomorú lesz a témája miatt, vagy hogy nyomasztó a kizárólag hangokkal, párbeszéd nélkül kommunikáló formátum, de ez teljesen alaptalan félelemnek bizonyult. Gyönyörű kompozíciókat használ, és nagyon jól használja ki a műfaj lehetőségeit.
Ami zavaró volt, az a sok indokolatlan fordulat. Nem volt ok-okozat, minden csak így történt, aztán elmúlt, ennek fényében pedig sok volt a másfél óra belőle.

Little_Monster

Egyszerű történet, mégis úgy bemutatva, amihez hasonlót én még sosem láttam. Dialógusok és közhelyek nélküli, mégis izgalmas mese, aminek úgy válunk részévé, hogy észre sem vesszük. Ember és természet viszonyának metaforikus története ez, ami pont azért nagyszerű, mert szavak nélkül tud hatni. A letisztult képsorok mindenkinek mást jelentenek, lehetőséget adva az egyéni értelmezésre. Több ilyet!

Lex

Nem bírtam abbahagyni a sírást a végén. Gyönyörű volt.

Salem

Érdekes film. Már csak pusztán azért is, mert tényleg senki se szólal meg benne, így viszont a testbeszédük a karaktereknek csak még hangsúlyosabb volt. A nő és a férfi kapcsolata gyönyörűen volt kibontva. Nem mutattak se túl sokat, se túl keveset.
Mindenképpen megnézendő alkotás!

Képopera

Fájdalmasan szép történet, eszméletlenül gyönyörű rajzokkal és mesés kompozíciókkal. Annyira szép elégia, finomra hangolt zenével és érzelmekkel.

Imma 

Nekem ezt nagyon jó volt úgy megnézni, hogy semmit nem tudtam róla azon kívül, hogy ilyen kis szép, nyugis film, ezért aztán én sem szívesen mondok róla mást. A nyugist talán visszavonnám így utólag. De szép.

Mr_Catharsis91 

Nagyon szép kis rajzfilm volt, remek kompozíciókkal és érdekes mondanivalóval. Ilyen értékes rajzfilmet legutóbb akkor láttam, mikor a Szentjánosbogarak temetőjét néztem, bár az még jobban elszomorított. :(

kriszmanesz

az év első moziélménye. és micsoda élmény. gyönyörű ez a film! csodálatos a látvány, az egyszerű, szavak nélküli történet hihetetlen érzelmi utazásra visz bennünket. mindenkinek csak ajánlani tudom.


Hasonló filmek címkék alapján