A szólista (2009) 51

The Soloist
117' · amerikai · dráma, életrajzi, zenei

Steve Lopez újságíró élete zsákutcába került. Már arra sem emlékszik, mit szeretett a munkájában, a házassága is tönkrement. Egyik nap a városban sétálva meglátja a hajléktalan Nathanielt, amint a kéthúros hegedűjén játszik. Megfogja, ahogy a férfi szívét-lelkét beleadja a muzsikálásba. Először… [tovább]

Angol

Képek 6

Szereposztás

Jamie FoxxNathaniel Ayers
Robert Downey Jr.Steve Lopez
Catherine KeenerMary Weston
Tom HollanderGraham Claydon
LisaGay HamiltonJennifer Ayers
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Már ezer éve a cselló a kedvenc vonsó hangszerem, olyan csodás volt ebben a filmben is hallgatni a hangját, nagyon tetszett! Nem egy szokványos tuctat sztori volt, tetszett nagyon!

MrsCumberbatch 

Elgondolkodtató egy film volt. És hogy ilyen tényleg létezik. Aki tehetséges de betegsége és/vagy egyéb ok miatt az utcára kerül és talán soha nem fedezik majd fel…

Osli75 

Ez most nagyon mély nyomot hagyott bennem. Hihetetlen történet, megfogott. Csodálatos nézni ahogy a két főszereplő élete megváltozik.

Anda_ZP

Annyira szerettem volna szeretni ezt a filmet. A cselló hangja gyönyörű, a két főszereplő kifogásolhatatlan, én valahogy mégis untam kicsit.. lehet az én hangulatommal volt a hiba, pedig nagy kedvenceim az igaz történet alapján készült filemek.

LeaIris2001 

Akármilyen szép az alaptörténet, és Jamie Foxx iszonyatosan jól alakít, szavakkal elmondhatatlan, mennyire nem voltam elragadtatva ettől a filmtől.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján