A Meztelen Juliet (2018) 86

Juliet, Naked
105' · amerikai · dráma, vígjáték, zenei 12

Néhány tucat ember számára máig is Tucker Crowe az isten; az interneten tartják a kapcsolatot egymással. Közéjük tartozik a középkorú Duncan is. Annie-t, az élettársát kevésbé izgatja a dolog – bár Tucker Crowe főművét, a Juliet című albumot õ is szívesen hallgatja –, s egyre inkább úgy érzi,… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 4

Szereposztás

Rose ByrneAnnie
Ethan HawkeTucker Crowe
Chris O'DowdDuncan
Azhy RobertsonJackson
Lily BrazierRos Platt
Ayoola SmartLizzie
Denise GoughGina
Florence Keith-RoachCaroline
Johanna TheaRosie / gyakornok orvos

Kedvencelte 4

Várólistára tette 149


Kiemelt értékelések

Imma 

Két és fél éve várok erre a filmre, most mit mondjak?
Imádtam őket így is, de a könyv jobb volt :P
És igen, köszönjük a zenét!

sophie 

Nagyon kellemes szombat esti mozi. Ha nem fogjuk/fogom is annyira nem bánni, ha újra és újra felbukkan majd, mint mondjuk az Egy fiúról (2002) vagy a Pop, csajok satöbbi (2000) esetében. És ennek az az oka szerintem, hogy ebben a filmben nincsenek olyan erős mellékkarakterek, mint mondjuk Jack Black bolti eladója, vagy Toni Collette hippianyukája … jó dumák, cuki gyerek, Ethan Hawke nagyon dögös trottyosan is, … nekem volt egy kis hiányérzetem.
Pedig a cselekmény igazán kerek. Három újrakezdés/új esély témából összefonódó spoiler. El kell olvasnom újra a könyvet.
A legviccesebb különben Duncan, a Rajongó, a megszállott, … és egyszer csak ott van előtte feltétlen rajongásának tárgya. Pont most tanulgatom a blaszfémia szót: mit teszel, ha szembe jön veled az istened, és azt állítja, hogy az egész csak egy átverés, ő már csak tudja? Szóval ha Duncan kicsit jobban ott lett volna,… nem tudom.
Ja, és piszok jók a zenék, ez Nick Hornbynál ugye alap (ha volt egyáltalán beleszólása).

EszgéGabi

Üdítő volt és olyan könnyed mint egy nyári citromfagyi:) Nagyon jól esett a lelkemnek.

Lali 

Kedves, könnyed, aranyos, romantikus, bohó.
Kikapcsolódásra kiváló.

RandomSky

Nick Hornby egyik csak közepesen erős regényéből lett egy olyan film, ami szórakoztató, szerethető, és az amúgy tipikus hornby-i életbölcsességeket is hitelesen adja át. És még a zenék is jók. Bővebben: http://ekultura.hu/latnivalo/ajanlok/cikk/2018-10-26+11…

csokidani 

Nekem ebbol a filmbol hianyzott a lelek. Lapos iparosmunka csaladi mozidelutanhoz, leginkabb hatterzajkent. Nem megszeretheto karakterek, hianyzo lelekcirogatas, eljatszott es nem atelt szerepek.
A kisvarosi helyszin viszont szimpi volt.
(Etan de szarul nezett ki bakker).

Sozora

A könyv után nekem kicsit csalódás volt, bár a trailer miatt olvastam el a könyvet. Aztán a film valahogy nem váltotta be a várakozásaimat.

Dorka 

Meh, valami hiányzott. De mindkét irányba el tudnék menni. Hogy így szeressem őket, ahogy vannak, és feljebb pontozzam, vagy érezzem az egészet baromi felszínesnek, ami megpenget komoly témákat, majd semmit sem kezd velük, és alulpontozzam. Marad a 7. Egynek nem rossz. Rose Byrne-t kezdem megkedvelni.


Népszerű idézetek

Imma 

Annie Platt: I met someone on the internet.
Ros Platt: I love it, the internet! God, you're finally entering the modern age. Which site was it? One for clever people, no doubt. Hornyhistorians.com?

Imma 

Duncan: Who wants to bring kids into this bloody world?


Hasonló filmek címkék alapján