A Meztelen Juliet (2018) 7

Juliet, Naked
105' · amerikai · dráma, vígjáték, zenei 12

Néhány tucat ember számára máig is Tucker Crowe az isten; az interneten tartják a kapcsolatot egymással. Közéjük tartozik a középkorú Duncan is. Annie-t, az élettársát kevésbé izgatja a dolog – bár Tucker Crowe főművét, a Juliet című albumot õ is szívesen hallgatja –, s egyre inkább úgy érzi,… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 2

Szereposztás

Rose ByrneAnnie
Ethan HawkeTucker Crowe
Chris O'DowdDuncan
Johanna TheaRosie / Doktor
Florence Keith-RoachCaroline
Azhy RobertsonJackson
Hirdetés

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

sophie 

Nagyon kellemes szombat esti mozi. Ha nem fogjuk/fogom is annyira nem bánni, ha újra és újra felbukkan majd, mint mondjuk az Egy fiúról (2002) vagy a Pop, csajok satöbbi (2000) esetében. És ennek az az oka szerintem, hogy ebben a filmben nincsenek olyan erős mellékkarakterek, mint mondjuk Jack Black bolti eladója, vagy Toni Collette hippianyukája … jó dumák, cuki gyerek, Ethan Hawke nagyon dögös trottyosan is, … nekem volt egy kis hiányérzetem.
Pedig a cselekmény igazán kerek. Három újrakezdés/új esély témából összefonódó spoiler. El kell olvasnom újra a könyvet.
A legviccesebb különben Duncan, a Rajongó, a megszállott, … és egyszer csak ott van előtte feltétlen rajongásának tárgya. Pont most tanulgatom a blaszfémia szót: mit teszel, ha szembe jön veled az istened, és azt állítja, hogy az egész csak egy átverés, ő már csak tudja? Szóval ha Duncan kicsit jobban ott lett volna,… nem tudom.
Ja, és piszok jók a zenék, ez Nick Hornbynál ugye alap (ha volt egyáltalán beleszólása).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján