A Meztelen Juliet (2018) 31

Juliet, Naked
105' · amerikai · dráma, vígjáték, zenei 12

Néhány tucat ember számára máig is Tucker Crowe az isten; az interneten tartják a kapcsolatot egymással. Közéjük tartozik a középkorú Duncan is. Annie-t, az élettársát kevésbé izgatja a dolog – bár Tucker Crowe főművét, a Juliet című albumot õ is szívesen hallgatja –, s egyre inkább úgy érzi,… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 2

Szereposztás

Rose ByrneAnnie
Ethan HawkeTucker Crowe
Chris O'DowdDuncan
Azhy RobertsonJackson
Lily BrazierRos Platt
Ayoola SmartLizzie
Denise GoughGina
Florence Keith-RoachCaroline
Johanna TheaRosie / gyakornok orvos
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 138


Kiemelt értékelések

Imma 

Két és fél éve várok erre a filmre, most mit mondjak?
Imádtam őket így is, de a könyv jobb volt :P
És igen, köszönjük a zenét!

sophie 

Nagyon kellemes szombat esti mozi. Ha nem fogjuk/fogom is annyira nem bánni, ha újra és újra felbukkan majd, mint mondjuk az Egy fiúról (2002) vagy a Pop, csajok satöbbi (2000) esetében. És ennek az az oka szerintem, hogy ebben a filmben nincsenek olyan erős mellékkarakterek, mint mondjuk Jack Black bolti eladója, vagy Toni Collette hippianyukája … jó dumák, cuki gyerek, Ethan Hawke nagyon dögös trottyosan is, … nekem volt egy kis hiányérzetem.
Pedig a cselekmény igazán kerek. Három újrakezdés/új esély témából összefonódó spoiler. El kell olvasnom újra a könyvet.
A legviccesebb különben Duncan, a Rajongó, a megszállott, … és egyszer csak ott van előtte feltétlen rajongásának tárgya. Pont most tanulgatom a blaszfémia szót: mit teszel, ha szembe jön veled az istened, és azt állítja, hogy az egész csak egy átverés, ő már csak tudja? Szóval ha Duncan kicsit jobban ott lett volna,… nem tudom.
Ja, és piszok jók a zenék, ez Nick Hornbynál ugye alap (ha volt egyáltalán beleszólása).

EszgéGabi 

Üdítő volt és olyan könnyed mint egy nyári citromfagyi:) Nagyon jól esett a lelkemnek.

Könyvkuczkó 

Kedves, szerethető film, ami azt boncolgatja, meddig mehet el a rajongás, mikor érdemes lépéseket tenni az életben és hogy érdemes változni, kitörni, ha valami kényelmetlenné válik.
Mert minden rajongó szereti azt hinni, ő aztán ismeri kívül-belül a példaképét, és sokan sajnos azt hiszik, ez feljogosítja őket képtelenül nagy bunkóságokra is. Ott a másik oldal is, milyen lehet egy megszállottal együttélni langymeleg érzelmek közepette, tudva, hogy mi legfeljebb másodikok lehetünk a párunk életében. Egy nagyon ügyes csavarral mégis szemlélteti a film, nem az a lényeg, kit mennyire ismerünk, hanem az, mennyit jelent nekünk. Csak legyen bátorságunk kimondani ezt.

1 hozzászólás
Sozora 

A könyv után nekem kicsit csalódás volt, bár a trailer miatt olvastam el a könyvet. Aztán a film valahogy nem váltotta be a várakozásaimat.

RandomSky 

Nick Hornby egyik csak közepesen erős regényéből lett egy olyan film, ami szórakoztató, szerethető, és az amúgy tipikus hornby-i életbölcsességeket is hitelesen adja át. És még a zenék is jók. Bővebben: http://ekultura.hu/latnivalo/ajanlok/cikk/2018-10-26+11…


Népszerű idézetek

Imma 

Annie Platt: I met someone on the internet.
Ros Platt: I love it, the internet! God, you're finally entering the modern age. Which site was it? One for clever people, no doubt. Hornyhistorians.com?

Imma 

Duncan: Who wants to bring kids into this bloody world?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján