A gyönyör alapelvei (2022–2022) 34

The Principles of Pleasure
152' · amerikai · dokumentumfilm, minisorozat 16
3 rész (epizódhossz: 50')

A szex, az élvezet és a modern tudomány találkozik ebben a feltáró sorozatban, amely a női örömök összetett világát mutatja be – és leszámol bizonyos makacs mítoszokkal.

Szereposztás

Michelle Buteaunarrátor (hang)
Supriya Ganeshönmaga
Annie Pisapiaönmaga
Gina Nicole Brownönmaga
Emily Nagoskiönmaga
Ericka Hartönmaga
A gyönyör alapelvei (2022–2022)
Zeneszerző

Gyártó
Netflix

Streaming
Netflix

Kedvencelte 2

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Pandalány

Tabudöntés felsőfokon, magas minőségben. Minden nőnek és férfinak meg kellene néznie ezt a sorozatot. Nemcsak a testi, fizikai részét mutatja be a szexualitásnak, hanem a mentális, lelki folyamatait is.

K_A_Hikari 

Teljesen véletlenül láttam meg Netflixen az új műsorok között, de elkezdtem, ledaráltam és beszippantott.
Tele van hasznos és érdekes információkkal, ráadásul mindezt úgy adja át, hogy az ember értse is. Vagy ha nem érti, akkor utána akarjon nézni. Egyszerre ösztönöz arra, hogy minél több információt szerezz a testedről, az elmédről, a vágyról, és mindeközben fogja és egyszerűen szétbombázza azokat a mítoszokat és legendákat, amik simán beépülhettek egy olyan fiatal (felnőtt) gondolkodásmódjába, akinek mondjuk nem volt kivel beszélni a szexualitásról és az internetről tájékozódott. spoiler Nőkről szól, női gyönyörről, de közben rendkívül hasznos néznivaló lehet minden férfinak is, aki szeretné jobban megérteni a női test, agy és lélek működését.
Tagadhatatlanul azt érzem, hogy bevonnám a The principles of Pleasure-t a fiatalok szexuális edukációjába. Mert bőven van még munka a tabudöntögetéssel, az őszinte kommunikációval, a valódi, szégyenérzet nélküli évezettel kapcsolatban, ez a sorozat pedig ebben nagy segítség. Legalább elkezdődött/elkezdődhetne valami.

2 hozzászólás
Mr_Catharsis91 

Valahol elég hiánypótló mű és fontos volt, hogy megszületett. Tetszett a három rész dinamikája és a részek közti átkötések. A vágóképek is nagyon kellemes hangulatot kölcsönöztek neki.

Azért kíváncsi lennék, hogy ez férfiben hogy nézne ki.

amnézia 

Érdekesen, szórakoztató formában tálalja a témát. A nézése közben több húsba-vágó momentummal is találkozhat az ember. A szex nemcsak biológiai, hanem a pszichológiai hátterével is foglalkozik, a kettő pedig ugyebár kéz a kézben jár. Az tetszett a legjobban, hogy a 3. rész végén a szexuális traumákról, a negatív szexuális tapasztalatokról és azok hatásáról is szó esett.
Némely témába csak érintőlegesen ment bele, pedig szívesen hallottam volna róluk többet.


Népszerű idézetek

namelesshaker 

To dispel more myths, there's a lot that our anatomy isn't. An indicator of gender,purity, or bowling skills.

1. rész – Testünk
namelesshaker 

I wonder if I sould accesing pleasure a whole lot, cultivating an entire lifestyle of accessing all of the pleasure that exists my body and just, you know, dismantle the entire white supermacist cis-hetero-patriarchal rabidly exploitative late capitalist system thrugh my orgasm.

3. rész – Kapcsolataink

Hasonló filmek címkék alapján