Tragikus sorsú orosz hercegnők (2014–2014) 18

A Romanov hercegnők voltak koruk legtöbbet fényképezett hercegnői, de a világ keveset tudott a hivatalos portrékon szereplő négy leányról. A vezető történészekkel folytatott beszélgetések, archív filmfelvételek és dramatizált rekonstrukciók segítségével mutatja be a sorozat II. Miklós cár… [tovább]

Szereposztás

Orlando Figestörténész
Helen Rappaportíró
Christopher Warwickéletrajzíró
Coryne Hallíró
Frances Welchíró
Romola Garainarrátor (hang)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Littlegirl 

Nem minden igaz, ahogy a mese mutatja. Ez a dokumentum film pont erre mutatott rá. Szörnyű volt látni, hogy ezek a lányok mit éltek át.

Kemiviki 

Nagyon érdekes és informatív sorozat volt. Sajnálatos, hogy a lányokat a saját szüleik terelték a halálba. Mert ha másképp nevelik őket, ha hagyják hogy éljék az életüket, talán akkor legalább ők megmenekültek volna.

Ui: Mínusz egy csillag mert vannak részek, ahol rámondásos szinkron van.

KHLexa

Ez a dokumentumfilm tökéletesen bemutatja mit kellett megélniük a Romanovoknak. Szörnyű amiken ezeknek a lányoknak keresztül kellett menniük.

Adri3nn

Szépen ki van dolgozva, sajnos a magyar fordításokban gyakori hogy simán ráfordítanak az eredetire. Az elején zavart, de sikerült megszokni/beletörődni. Sok dolgot valószinűleg megelőzhettek volna a szülők, bár utólag könnyű okosnak lenni.
Tényleg tragikus volt a történetük, ezek után muszáj lesz végre megnéznem az Anasztáziát.

IviKawaii 

Szépítés nélkül meséli el a szomorú történetüket. Sokan odáig vannak az Anasztázia rajzfilmért/rajzfilmekért úgy, hogy bele sem gondolnak a történelmi háttérbe, abba hogy milyen szörnyű valós eseményekre épül. spoiler

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján