A góré (2016) 42

Shot Caller
121' · amerikai · dráma, thriller, krimi

Jacob Harlon sikeres üzletember élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. A férfi részegen autóbalesetet okoz, amelyben meghal a barátja. Harlon rács mögé kerül, ahol szembesül a börtönélet erőszakos világával, sajátos szabályrendszerével. Miközben igyekszik alkalmazkodni az új szabályokhoz,… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Nikolaj Coster-WaldauJacob / Money
Jessy SchramJennifer
Chris BrowningRedwood
Jon BernthalFrank 'Shotgun'
Holt McCallanySzörny
Benjamin BrattSanchez
Lake BellKate
Jeffrey DonovanBottles
Sarah MinnichJanie
Emory CohenHowie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

christine

Kicsit más szemszögből mutatta be a maffia világot; egy olyan oldaláról kaptam hatalmas információ töltetet, amire 1. szükségem volt, 2. teljesen levett a lábamról.

Összetartozás. Ok-okozat. Hatalom- és becsvágy. És maga a módszer bemutatása: milyen módokon lehet magunk alá tiporni az ellenségünket mindenféle bűntudat nélkül. Mindenképp újranézős kategória, még a sok vér ellenére is.

spoiler

Osli75 

Érdekes maffiatörténet. Nem láttam még hasonlót… Annyira nem vagyok tőle elragadtatva, de mivel újdonság volt számomra az ilyen történet, ezért kapott kicsit több csillagot mint amit elsőre szántam.

snowden

Végülis lekötött, Nikolaj Coster-Waldau is jó, a zene is jó, meg akad egy-két szépen fényképezett jelenet, de összességében nem valami kiemelkedő film… hajaz kicsit a Sicarióra, báár az azért még így is köröket ver rá.

piciszusz 

Nem is tudom miért néztem meg, talán látni akartam Nikolajt nem-Jaimeként is. Szerintem tök jó színész, de ez a film nekem nem jött át.

Ilona_Kiss

Az egész filmből az maradt meg hogy bakker itt mindenkinek ekkora bajsza van?
De egyébként nem rossz, bár számomra egyszer nézhetős.

Stella9 

Hangulatteremtésben kiváló a film és úgy a háromnegyedéig nagyon tetszett. Utána viszont végül semmi különöset nem hoztak ki a sztoriból. A „csavarra” már rég számítani lehetett és elbírtam volna még egy jó nagy adag karakterdrámát. Igazából nem ismertük meg kellőképp a főszereplőt és a lelki vívódásait, így végül a sorsa alakulása is hidegen hagyott.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján