A Forma-1 aranykora (2013) 15

Az `1` azt a folyamatot mutatja be, melynek köszönhetően a Formula-1 biztonságosabbá vált a hetvenes évek sorozatos haláleseteit követően. A film narrátora Michael Fassbender,de természetesen számos ismert Formula-1-es személyiség, többek közt Bernie Ecclestone, Max Mosley, Michael Schumacher,… [tovább]

angol

Szereposztás

Michael FassbenderNarrator
Niki Laudaönmaga
Lewis Hamiltonönmaga
Michael Schumacherönmaga
Jackie Stewartönmaga
Mario Andrettiönmaga
Jenson Buttonönmaga
Sebastian Vettelönmaga
Bernie Ecclestoneönmaga
Damon Hillönmaga

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

bubimentesvíz 

Kötelező minden Formula 1-es rajongónak, én is akkor láttam amikor újra elkezdem nézni a száguldó cirkuszt. Így nagyon sokat tudhattam meg, a sorozat múltjáról, és ismerhettem meg a múlt bajnokait és győzteseit. Akkor számomra szörnyű volt végignézni és hallani milyen balesetek voltak, és a pilóták se tudhatták, hogy épségben kiszállnak-e az autójukból.

Istris

Mindenkinek aki szerette, szereti, vagy szeretni fogja a forma 1-et kötelező! Nagyon jó film az őskortól napjainkig, a legnagyobbakkal.

Mr_Catharsis91 

Bár nem szeretem a Forma 1-et alapvetően tetszett a film és sztem minden Forma 1-bolondak meg kéne néznie, mert jó történeti áttekintő és jól összerakott doksifilm. Jó pár embert megsajnáltam benne, akik meghaltak. Ezáltal érdekessé is vállt, hogy most, hogy ilyen biztonságossá vállt az egész sportág, nincs is meg az a vonzereje mint régen volt, amikor a halál tényleg ott lebegett a versenyzők hátában.

Zakuro 

Lehet, nem ilyen későn kellett volna belekezdeni, de nem tudtam abbahagyni. Nagyon érdekes volt a Forma- 1 olyan korszakát látni, amikor még a pilóták nem tudhatták, túlélik-e az adott versenyt. Mára ez megváltozott..bár sajnos továbbra is vannak balesetek spoiler


Hasonló filmek címkék alapján