365 nap (2020) 115

365 days · 365 dni
114' · lengyel · dráma, romantikus 16

Massimo a szicíliai maffia család tagja, Laura pedig értékesítési igazgató. Arra nem számít, hogy a szicíliai kiránduláson, amellyel megpróbálja megmenteni a kapcsolatát, Massimo elrabolja őt, és 365 napot ad neki, hogy beleszeressen.

lengyel · angol

Képek 3

Szereposztás

Michele MorroneMassimo Torricelli
Anna Maria SiekluckaLaura Biel
Bronislaw WroclawskiMario
Otar SaralidzeDomenico
Magdalena LamparskaOlga
Natasza UrbanskaAnna
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

mandu 

I just watched a 114 minute long porn… What has my life become

Ascyra 

Én hatalmasakat röhögtem.
A fickó fantasztikusan néz ki, tipikus nőideál, az a nyálcsorgatós.
Ugye senki nem várt ettől a sztoritól hatalmas drámát, fennkölt monológokat és magasröptű gondolatokat? Csakúgy, mint ahogy a mesteri színészi alakítást sem vehetjük magától értetődőnek egy ilyen filmnél.
Teljesíti, ami miatt elkészült. Sokkal jobb, mint a nézhetetlen amcsi változata és ennek meglepő módon még humora is van. Nem ajánlom, ettől függetlenül, csak max, ha az xxx filmeket unjuk és kevésbé nyers látványorgiával szeretnénk feldobni üres óráinkat.

kiruu 

Ez folyik a tiktokból, gondoltam megnézem, miért csorgatja a nyálát mindenki. Hát rá nem jöttem, de megvan az új nőknek szánt szürke 50. Mindenről szól, csak a szerelemről nem… a szürke 50-ben legalább volt szerződés.
A ruhák meg a zenék megérdemelnek 2 csillagot, másra nem tudok adni. Annyi mindenbe szeretnék belekötni, hogy inkább el sem kezdem. A babygirl becenév tetszett. Asszem ennyi.

1 hozzászólás
hpatricia_ 

Meg kellett már néznem, miért lett annyira felkapott ez a “csoda”. A mindössze 114 perc után csak annyi indokot találtam rá, hogy a főszereplő pali valóban szép látványt nyújt. Viszont az indokolatlanul sok szexjelenet számomra már túlzás, nagyon átment már szoftpornóba, ami még nem is lenne annyira nagy probléma, de az már az, hogy ezzel akarták felépíteni a két szereplő jellemét. Értem én, hogy manapság erre van kereslet… de azért lehetett volna benne másfajta töltet is. No mindegy.
A film vége eléggé lezáratlan lett. Olyan érzésem volt, mintha már a készítők is unnák a sok szexjelenetet és valamivel le akarnák zárni, de még ők sem tudják, hogy mivel. spoiler

Dombi_Petra 

Nekem nagyon tetszett. Az első perctől szinte az utolsóig.
Massimo maga volt a csoda, nem bírtam levenni róla a szemem, tetszett a vadsága, a titkok, gyengédsége, illetve a tömény szexualitás, ami belőle sugárzott.
Laura a film elején nem volt szimpatikus, de egyre jobban megkedveltem, szimpatikus, szerethető karakter o is.
A film alapötlete szerintem nagyon, en sajnálom, higy nem sorozat lett belole, mert meg órákon keresztül eltudnam nézni .
spoiler – Ezért csak a 9 csillag

agi89

Elkezdtem olvasni itt az 'értékeléseket' és szakadok a röhögéstől.
A film egy 16+os szexfilm, mi a fenét vártatok tőle!? :D

Egyszer simán nézhető, csodás képi világú női szoftpornó. Se több se kevesebb.

2 hozzászólás
Emese_Szalai 

WTF??? Mi az ördög volt ez??? Hogy a viharba engedélyezik az ilyen filmek elkészítését??? Egy olasz szürke meg egy lengyel p***a.
Tudjátok mit? Nem vagyok hajlandó többet írni mert a földhöz vágom a telefonom!!!
Utolsó megjegyzés: a ruhák szépek voltak…

1 hozzászólás
Melanii 

A negyedik csillag Michele Morrone érdeme.
Szépen elgyönyörködtem benne.. :'D
Ha volt is valami sztorija én nem vettem észre.
Végigröhögtem az egészet. xdd


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján