13 kísértet (2001) 117

Thir13en Ghosts
91' · amerikai, kanadai · horror 16

Ha egy szűkölködő család a rég nem látott nagybácsi végrendelete révén egy csodálatos házat örököl, a családtagok azt gondolják, legmerészebb álmuk valósult meg. Már ha ez az álom nem rémálom. A ház ugyanis egy hermetikusan záródó börtön, pincéjében 12 olyan rémisztő és démoni kísértettel,… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Tony ShalhoubArthur Kriticos
Matthew LillardDennis Rafkin
Shannon ElizabethKathy Kriticos
Alec RobertsRobert 'Bobby' Kriticos
JR BourneBenjamin Moss
Rah DiggaMaggie Bess
F. Murray AbrahamCyrus Kriticos
Embeth DavidtzKalina Oretzia
Matthew HarrisonDamon
Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom a horror filmeket, de ez se volt számomra igazán félelmetes. Már elég sok horrort néztem lehet azért se ijedtem meg annyira. A szereplők jók voltak, de nekem egyik se tetszett igazán. Lehetett volna sokkal ijesztőbb is, de így is jó volt.

Beriniki

Világéletemben a szellemes horrorfilmek rémítettek meg a legjobban. A vérontás nem nagyon vágott mellbe, de ha megjelent egy szellem a vásznon, akkor azonnal betojtam és legalább egy hétig villanyfénynél aludtam. Ebben a filmben nem is egy, hanem rögtön 13 félelmetes kísértetet kap a néző, mindezt egy labirintus szerű üvegházzal megspékelve….én mindvégig borzongtam!

brena 

Na ez az egyik olyan film amit végig paraztam! Azta… még ma is kiraz a hideg..fuuu!!! Egyszer láttam, agyamba égett :)

mandu 

„- Az az ügyvéd két szeletkében? Nincs valami túl jó bőrben…” :D
Ez horrorvígjáték és nem horror. Jókat nevettem, tetszett a kivitelezés, a részletes kidolgozás, viszont a szereplőket nagyon utáltam (Maggie-n kívül; ő jó fej volt :D). A happy end nem ennek a műfajnak lett kitalálva. Elcsépelt és teljesen felesleges. A szellemek egész okésan voltak megcsinálva – ahhoz képest, hogy 2001-es filmről van szó. A technikai kivitelezésre sincs panaszom, viszont amiket hibaként fel véltem fedezni, azok nekem túlságosan nem tetszettek, ezért a több csillagos levonás.

Marcsi 

Életem első olyan horror filmje, amit nem csak néztem, de még láttam is! :D
A gond bennem van, mert szeretem a horrort, csak nagyon félek tőlük! xD Ezt a filmet szemtakarás nélkül bírtam végignézni, pedig szerintem azért félelmetes. Gyönyörű a ház és ahhoz képest, hogy „kőkorszaki” 2001-es, szerintem a szellemek is nagyon jól lettek megcsinálva. Legalább 20x láttam már, megunhatatlan.

Sonja_W

Életem első horrorfilmje volt ez, amit ráadásul egyedül néztem meg. :D Nagyon tetszett az egész történet, a szereplők is, legjobban persze a fürdőszobás részek, és az spoiler :D

Debut 

Inkább vígjáték, mint igazi horror…

ercypici

Elkapott a nosztalgia. Mai fejjel ez a film, biztod ultragagyi, de én tinikoromban imàdtam. Végre a történet is izgalmas volt nem csak a hentelés ment. A szellemek mind iszonyú felelmetesek voltak , és mindegyiknek nagyon érdekelt a sztorya.
Ez utàn a film utàn évekig nem mertem becsukni a szemem zuhanyzàskor hàla a fürdôkàdas szellemcsajnak:D

Klayura

Életem első horror filmje volt.
Általános iskolás koromban néztük meg a barátnőimmel, titokban.
Első horrornak szerintem tökéletes. Szeretem, igaz azóta sem láttam, de akkor nagyon tetszett!

Negative_Singularity 

Első és utolsó horrorfilm, amitől rettegtem :D Kemény kezdés volt a kicsi lelkemnek, de valahol már értem, hogy miért lettem fanatikus (és már-más paradoxon módon enervált) a horror műfajra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján