FMV zóna

Valentine_Wiggin 
FMV

Ismét elég sokat alkottam az utóbbi időben. A Fantázia Birodalmának ismét vágtam egy trailert, ezúttal az Edo kor végén játszódó japán high fantasy-hoz, a Henka no Rei-hez. A klippeket az „Onmyoji” játék CG-i szolgáltatták, így nem teljesen pontosak (az a Heian-korban játszódik), de azért a hangulatot talán sikerült elég jól elkapni: egyes karakterek, jelenetek a játék karaktereit reprezentálják.
https://www.youtube.com/watch…

Valentine_Wiggin 
FMV

Szerintem ennyi időt egy videón sem agyaltam, mint amennyit ezen (azt hiszem vagy egy éve jelentettem be, hogy szeretném megcsinálni), de végre elkészült. Elég sok nehézségbe ütköztem, a szám kiválasztásától kezdve a megfelelő jelenetek megtalálásáig, és igazság szerint van, ami nem is sikerült egészen úgy, ahogy szerettem volna (rá kellett döbbennem, hogy sok jelenet ami a regény alapján létezett a fejemben, valójában sosem volt meganimálva…), de remélem, sikerül átadni Jiang Cheng útjának üzenetét, tragédiáját, mindazokat a küzdelmeket, amikkel szembesül.
A zene a Five Finger Death Punch-tól a „Wrong Side of Heaven”.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Mo Dao Zu Shi (2018–2019)

Mo Dao Zu Shi (2018–2019)

Valentine_Wiggin 
FMV

Nagyon örülök, hogy a mai nappal hivatalosan is megnyílt a Fantázia Birodalma FRPG youtube csatornája, és az én egyik munkám nyitja: a Dragon Age kalandunknak csináltam egy trailert. A kaland kicsit fantáziátlanul az „Első Fejezet” címet viseli, nagyjából az Awakeninggel egyidőben játszódik, alternatív idővonalon, jónéhány játékosok által alkotott karakterrel.
A csatornán egyébként főleg kalandtrailerek, oldaltrailerek lesznek várhatóak, úgyhogy aki esetleg szemez az FRPG-vel, érdekli, miket csinálunk az oldalon, nyugodtan nézzen fel, iratkozzon fel – nekem is még több alkotásom is várható itt a jövőben.
https://www.youtube.com/watch…

Cendrillon0002
FMV

Egy kis update az AMV csatornámról: nem hagytam abba, csak a tanévkezdés és egy általánosan motiváció hiányos időszak miatt tartottam egy 4 hónapos szünetet, de mivel karácsony van és téli szünet, ma megint kedvet kaptam hozzá.
Ez most egy Suisei no Gargantia AMV, a „les BB” québeci együttes Seul au combat című számára. Kivételesen inkább hangulat alapján, mint a szöveg miatt választottam, és inkább Ledo központú lett.
https://youtu.be/9rHOB9NJdkc
A visszajelzéseket továbbra is nagyon szívesen fogadom, mert szeretem az építő kritikát, ha minden a terv szerint halad, szünet végére még egy AMV felkerül ezzel az animéval,illetve több ötletem is van, most, hogy éppen szünet van az egyetememen :)

Kapcsolódó filmek: Suisei no Gargantia (2013–2013)

Suisei no Gargantia (2013–2013)

Valentine_Wiggin 
FMV

Új Úr Sötét Anyagai évad, tehát a fandom is aktivizálta magát :) Ezúttal nem saját videó (van egy olyan érzésem, hogy az csak mindhárom évad után lesz), de szerintem nagyon jól sikerült:
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Az Úr sötét anyagai (2019–)

Az Úr sötét anyagai (2019–)

Valentine_Wiggin 
FMV

És el is készült az első FFXV GMV-m. Viszonylag bonyolult koncepcióra alapoztam, az Arrows to Athens „Used to Be” c. számára, ezt részletezem a videó leírásában, ha valakit mélyebben érdekel, de remélem, maga a GMV is kifejező lett.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Az ősök gyűrűje: Final Fantasy XV (2016)

Az ősök gyűrűje: Final Fantasy XV (2016)

Valentine_Wiggin 
FMV

A Gyűrűk Ura musical évek óta nagy kedvencem (és az egyik nagy álmom, hogy ha egyszer lesz egy rerun, akkor el tudjak jutni rá), de most tudatosult bennem, hogy egészen jó FMV-ket vágtak vele a filmből…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: A Gyűrűk Ura – A király visszatér (2003) · A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) · A Gyűrűk Ura – A két torony (2002)

A Gyűrűk Ura – A király visszatér (2003) A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) A Gyűrűk Ura – A két torony (2002)

Valentine_Wiggin 
FMV

Az egyik kedvenc Star Trek videóm – nagyon szépen összevágták, és remekül bemutatja Kira fejlődését.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Star Trek: Deep Space Nine (1993–1999)

Star Trek: Deep Space Nine (1993–1999)

Cendrillon0002
FMV

Rekord gyorsasággal elkészült (3 óra), mert nem bírtam,hogy ne szerkesszek ezzel a filmmel.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Human Lost: Ningen Shikkaku (2019)

Human Lost: Ningen Shikkaku (2019)

Cendrillon0002
FMV

Egy kicsit helyrepofoztam a 4 hónappal ezelőtti Bob- Rébecca tribute-ot :)
https://youtu.be/zMdtLpNSH8c

Kapcsolódó filmek: Elsüllyedt világok (1985–1987)

Elsüllyedt világok (1985–1987)