Zhan Shen (2004–2005) 3

Han Qi Luo egy hihetetlenül szégyenlős lány, akinek mindene a festészet és rajz. Ám egy múltbeli trauma miatt nem képes kapcsolatokat kiépíteni, a férfiaktól pedig egyenesen retteg. A véletlen hozza össze az egyetem népszerű, ugyanakkor rossz hírű diákjával, Chen Linggel, aki útbaigazítást kér… [tovább]

Szereposztás

Vic ZhouChen Ling / Chen Sheng
Barbie HsuHan Qi Luo
Xiu Jie KaiDa Ye
Megan LaiQing Mei
An Jun CanTong Dao
Xiao XiaoSha Zhi
Duo Ru RuXiang Zi
Chang Kuo ChuChong Zhi
Leon DaiMing Gao
Ying Cai LingQi Luo anyja

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Pár napja fejeztem be ezt a nagyon jó kis taiwani doramát, és nem bántam meg. Már régen a listámon pihent, csak nem találtam hozzá sehol feliratot, ám végül ez a gond is megoldódott. A történet egyébként magával ragadó, néhol vicces, néhol romantikus, néhol pedig kellően drámai, sőt van, hogy egészen darkos. Vic Zhou és Barbie Hsu (szegénynek szerintem olyan kis majomfeje van) nagyon jól játszottak, érezni lehetett köztük a kémiát. Vic jól hozta a laza Linget, aki ha kellett, azért tudott komoly is lenni. Barbie pedig, akit én eddig csak romantikus szerepben láttam, ismét neki való karaktert alakított.

A zene is remek lett, az openinget külön ki kell emelnem (Zero by Alan Kuo), de a betétdal (Say You Love Me by Liang Yi Zhen). Érdekesség, hogy Ling neve Zero-t, vagy Nullát jelent, ami az opening dal kínai címe is.

Én csak ajánlani tudom a doramát mindenkinek, aki szereti a romantikát, a titkokat, sötét múltat, humort és az akciót. Mert mindenből akad ám itt a 21 epizód alatt.


Hasonló filmek címkék alapján