Yue Ding Qi Jian Ai Shang Ni (2020–2020) 5

Love in Time · 约定期间爱上你
40' · kínai · dráma, romantikus, sorozat
1 évad · 24 rész

Su Jia Nan egy ismeretlen író, akit az apja arra akar kényszeríteni, hogy vegye át a családi vállalkozást. Ezt csak egyféleképpen kerülheti el, ha az apjával kötött megállapodás időtartamának lejárta előtt kerít egy férjet. Ennek érdekében Su Jia Nan szerződéses házasságot köt Lu Bo Yan-nal aki… [tovább]

Szereposztás

Ren Yan KaiLu Boyan
Cheng Xiao MengSu Jianan
Li Jun FengKang Ruicheng
Liu Yu QiHan Ruo Xi
Zhao Cheng YuShen Yue Chuan
Biu PanLuo Xiao Xi
Yibing JiangChen Xuan Xuan
Bernard HeJiang Shao Kai
Sun Lu HangSu Hong Yuan
Li MeiTang Yu Lan

További szereplők

Yue Ding Qi Jian Ai Shang Ni (2020–2020)
Rendező
Forgatókönyvíró
Író

Gyártó
Youku

Kedvencelte 3

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Nagyon tetszett. Érdekes és vicces volt egyben. Lu Boyan sok mindenen ment át fiatal korában, végül elérte a céljait. Su Jianan pedig a csúfolódás tárgya volt az iskolában, mégis megmutatta, mire képes. Szerintem külön-külön is nagyszerűek voltak, de együtt tették teljessé az egész doramát.
Nem volt olyan rész, amin nem nevettem volna. Vicces volt látni, ahogy egymásnak tesznek keresztbe és próbálnak együtt élni. Azonban azokat a részeket igazán szerettem, amikor a kapcsolatuk már nemcsak színjáték volt a számukra.
Lu Boyan és Su Jianan kívül más karakterek is voltak, akiket kedveltem. Luo Xiao Xi és Jiang Shao Kai nagyszerű barátai voltak Jianan-nak spoiler Szerettem mind a kettőjük ravaszságát és azt is, hogy mindig lehetett rájuk számítani. Shen Yue Chuan-ért, Lu Boyan asszisztenséért pedig egyszerűen oda voltam. Nem tudom megmondani miért, de nagyon szerettem a karakterét.
Sajnos a történtek ellenére sem Kang Rui Cheng, sem pedig Han Ruo Xi nem lettek a szívem csücskei.
Szóval, új kedvencet avattam. Szerintem még jó párszor újra fogom nézni. :)


Hasonló filmek címkék alapján