Xing Fu Chu Shou Ke Ji (2020–2020) 2

Love Designer · 幸福触手可及
45' · kínai · romantikus, sorozat 15
1 évad · 45 rész

Zhou Fang divattervező és Song Lin egy peres ügy miatt találkoznak először. Kezdettől fogva ellenszenvesek egymásnak, de mivel az életük több területén is egymásra vannak utalva, együtt kell működniük egymással. A két keményfejű ember között rengeteg a konfliktus folyamatos versengés miatt, de… [tovább]

kínai · angol

Szereposztás

Dilraba DilmuratZhou Fang
Yi Da QianZuo Yu Lin
Viann ZhangQin Qing
Huang JohnnySong Lin
Xu Yu LanSong Lin anyja
Hu BingSu Yu Shan
Christine ZhengSong Luo
Zhu YinLi Ru Hui (Zhou Fang anyja)
Wang Quan YouZhou You Nian (Zhou Fang apja)
Cao Yu ChenHuo Chen Dong

További szereplők

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Picit féltem tőle, mert amely kritikákat olvastam MyDramaList-en, azok lehúzták az egész sorozatot. Viszont hála Istennek nem hallgattam rájuk és belekezdtem. Először fura volt, de az első rész után kezdett tetszeni a történet és a karakterek is. Dilraba Dilmurat nemcsak gyönyörű, hanem remek színésznő is. Lenyűgözőek játszotta a divattervező, Zhou Fang karakterét. Teljesen átjöttek az érzelmet. Át tudta adni a karakterének a divat iránti szenvedélyét, a családja iránti szeretetét, a legjobb barátnője iránt érzett hűségét, a szereleme iránti szerelmét, illetve helyt állt a fájdalmas, szomorú és a reménytelen helyzetekkor is.
Huang Jingyu-val, aki Song Lin-t játszotta, kicsit hadi lábon álltam. Eleinte nem nagyon kedveltem és kissé rámenősnek is tartottam a drámában, de miután rendezte e húgával a viszonyát, már más színben láttam. Igaz, hozott rossz döntéseket, de szem előtt tartott másokat. Nem volt az a szigorú cégvezető, de tudta, hol húzza meg a határt. Ugyan akkor szenvedélyesen szerette Zhou Fangot. Mindent megtett volna a lányért és ez fordítva is így volt.
Qin Qing volt a harmadik kedvencem a sorban. Ő Zhou Fang támasza és legjobb barátnője is volt a szó szoros értelmében. Nemcsak segített a barátnőjének, hanem kiállt mellette, vigasztalta, ha kellett véleményt formált Zhou Fanggal történt eseményekről. Nem félt megosztani gondolatait, elég nyílt személyiség volt. Bár a párkapcsolatokban nem volt szerencsés. Sokszor fejbe vágtam voltnak, főleg ahogy Wu San-nal viselkedett. Viszont édes is tudott lenni a fiúval. :)
Maga a történet tényleg jó volt. Nemcsak arra helyezett hangsúlyt, hogyan jöttek össze a szerelmes párjaink, hanem a küzdésüket, a reménytelenségüket, csalódásaikat, a munka iránti elkötelezettségüket is kihangsúlyozta.


Hasonló filmek címkék alapján