WISH YOU: Naeui Maeumsok Neoui Merrodi (W-Story 3.) (WISH YOU) (2020–2020) 18

WISH YOU : Your Melody In My Heart · WISH YOU: 나의 마음속 너의 멜로디
80' · dél-koreai · romantikus, minisorozat 15
8 rész (epizódhossz: 10')

A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatva azt reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretete karrierré válik, de ez nem könnyű. In Soo viszont nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg… [tovább]

Koreai · Angol

Szereposztás

Kang In SooKang In Soo
Lee SangYoon Sang Yi
Baek Seo BinChoi Min Seong
WISH YOU: Naeui Maeumsok Neoui Merrodi (2020–2020)

Gyártó
Viki

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

crissy 

Ez is egy irtó cuki szösszenet, dee mintha kicsit gyengébbre sikerült volna, mint a társai. Kicsit túl insta love story, kicsit sok töltelék jelenettel, amikor úgy amúgy szuper zenei aláfestéssel bámulnak a semmibe, vagy csak simán elvannak egymással, s kicsit kevés hangsúllyal kapcsolatuk fejlődésén. Nyilván 10 perces részekbe nehezen lehet belerakni mindent, amit kéne, de az első két sorozatnak ez mégis jobban sikerült. Na de attól függetlenül aranyos volt, az OST pedig 10/10.

Dreamborder 

Héjjj, ez nekem tetszett. :D
Nem tudom, miért ilyen alacsony százalékon áll, de én láttam már ennél sokkal rosszabb BL-t is.
Szépek voltak a dalok, történet is volt, (legalábbis így, hogy egyben meg tudtam nézni) és a két srác között is megvolt a kémia szerintem. Szóval ez nálam most egy kilences. :)

krlany 

Mint az előző kettő, ez is egy aranyos szösszenet. Sang Yi, ahogy In Soo-ra néz, világok tükröződnek benne. Jó páros voltak ők. Csak a végét egy kicsit ferdén rakták össze azzal a tetőn zenéléssel. Mármint jó volt újra hallani a dalt, és látványelemnek sem volt utolsó, de amúgy értelme nem volt.:)

Marinette

Az első két W-Story ugyan jobban tetszett, de szerintem ez is jó volt. Ha valami könnyed, rövid, drámáktól mentes sorozatra vágyom, akkor ezt jó lesz újranézni. A két srác szimpatikus, aranyos. Sang Yi karakterét jobban szerettem, az őt játszó színész is nekem meggyőzőbb volt. Róla el tudtam hinni, hogy odavan a másik srácért. In Soo-nál ezt nem éreztem. A zenéje szuper, lett két új kedvencem.

b_vivi

A teljes értékelés megtalálható a blogon: https://koreaekkovei.blogspot.com/2020/12/wish-you-your…

"Ajjaj. Ez nekem most nagyon nem jött be. Vegyes érzéseim voltak, mert azt éreztem, hogy a készítők hol sokat, hol túl keveset akartak. Ebből pedig azt lett, hogy kaptunk egy csomó érdekesnek tűnő, itt-ott elhullajtott kétértelmű mondatot, de a végén nem lett belőlük semmi, és a sorozat a végtére is rém egyszerű kis semmiség lett.

A legelső dolog, amitől már az első részben húztam a számat, az maga Yoon Sang-Yi volt. Nagyon nem szeretem a teszetosza, életképtelen, esetlen srácokat, Sang-Yi pedig mindegyik volt egyszerre. Persze lehet ezt cukin is csinálni, meg vannak, akiknek jól áll, de ez nem ő volt. A karaktere rettenetesen esetlen, gyámoltalan és élettelen. Az a fajta srác, aki (legyen ez bármilyen gonosz is) nem tudom, hogy képes bárki figyelmét is felkelteni, mert egyszerűen olyan elesett, hogy ha vannak is jó tulajdonságai, azokat is képtelen megmutatni, mert inkább csak csendben lehajtja a fejét, és hagyja, hogy utasítgassák. Vártam, hátha sikerül összeszednie magát, de sajnos az utolsó részben is ugyanaz a szégyenlős kis pipogya srác volt, akinek az elsőben megismertem. Ez lehet, hogy csak a saját hülyeségem, de én nagyon nem tartom ezt vonzónak, és nem tudom megkedvelni az ilyen karaktereket. Talán az is lehetett a baj, hogy a színész sem volt a legtehetségesebb. Voltak olyan pillanatok, amikor kicsit jobban kibontakoztathatta volna a tehetségét (ha lett volna), de ez nem történt meg, így komoly hiányérzetem van vele és a karakterével kapcsolatban." Az értékelés folytatódik a blogon: https://koreaekkovei.blogspot.com/2020/12/wish-you-your…


Népszerű idézetek

crissy 

I felt like I was walking in place, with no end in sight.

6. rész
b_vivi

Mi olyan emberek vagyunk, akik azért keresünk művészeket, hogy felneveljük őket, és mi csinálunk belőlük eladható terméket is. (…) Ha látunk valamit, ami csökkentheti a termék értékét, meg kell szabadulnunk tőle.

4. rész
1 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

W-Story


Hasonló filmek címkék alapján