Vitathatatlan 2. (Vitathatatlan 2.) (2006) 37

Undisputed II: Last Man Standing
98' · amerikai · akció, dráma 18

George Chamberst (Michael Jai White), a nehézsúlyú bokszvilágbajnokot drogcsempészés vádjával egy kegyetlen orosz börtönbe zárják. Odabenn elvesznek a jogai, lépten-nyomon megalázzák és megkínozzák. Csak egy módon szabadulhat, ha megküzd a ringben a maffiavezér pártfogoltjával, a kegyetlen… [tovább]

angol

Képek 21

Szereposztás

Michael Jai WhiteGeorge Chambers
Scott AdkinsYuri Boyka
Ben CrossSteven Parker
Eli DankerCrot
Mark IvanirGaga
Ken LernerPhil
Daisy LangSvetlana
Silvio SimacDavic
Ivaylo GeraskovAlexi
Valentin GanevMarkov a börtönigazgató

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

rocketdog 

A történet nem nagy szám, az utolsó jelenet meg kifejezetten nyálas. Érdekes karaktereket se itt keressünk. Csak a látványos, izgalmas küzdelmekkel kapcsolatban legyenek elvárásaink. Azokat meg is kapjuk. Én keveselltem az össz harc időt, szemben a film többi részével (ami nem volt nagy szám). Különben a küzdelmek nagyon látványosak, 10 pont jár értük.

Corvus_CoRex 

Az elején még néztem nagyokat, hogy jaj, mi ez? Valami pankrációs izé? Olyan kis gagyinak tűntek a verekedések. Mármint Boyka elég menő volt, csak ahogy verekedtek… :D De végül is maga a film nem is volt olyan rossz, mint amire számítottam, sőt!
A végén meg majdnem meg is hatódtam. :P
Sőt!2: 50 perccel később már tök menőnek találtam a harci jeleneteket is! :o
Voltak benne jópofa részek is, + ahhoz képest, hogy nem vagyok a műfaj szerelmese, tényleg egész bejött. :D

Annie04

Nagyon jót tett a filmnek, hogy a helyszínt átrakták egy mocskos orosz börtönbe. Nemcsak a helyszín, a bunyók is tetszettek. Sokkal igényesebb, élethűbb, és jobb meccseket kaptam, mint az első részben, amit a lassítások még látványosabbá tettek.
Egy felesleges perce sem volt.

Kiskakukk 

Ah… Nincs is annál szórakoztatóbb, mint amikor szépen kigyúrt férfiak szétpüfölik egymást. Szeretnék ideírni egy jelezőt pl. Scottra, de inkább nem, mert gyerekek is olvassák az oldalt. :D

Az a helyzet egyébként, hogy én ezt már láttam minimum kétszer, de a folytatások megtekintése előtt újráztam.
Még mindig szuper, mert bár elég bugyuta momentumai vannak, fantasztikusak a bunyók benne. (Mondjuk szerintem Boyka simán le kellett volna, hogy nyomja Chamberst, de hát mégse verethetjük agyon a főszereplőt.. :D )
Jó a helyszín, jó a hangulat és tetszett, hogy pár helyen azért humort(?) is belecsempésztek. Én legalábbis röhögtem az olyan dolgokon, hogy Boyka pl. bélyeget gyűjt. :D Az imádkozás a másik, ezzel az elmebeteg attitűddel egyáltalán nem passzoltak össze. Bár a való életben is ilyen kétszínűek az emberek, szóval… :D Azon nagyot röhögtem, hogy spoiler. Ez különösen vicces a 4. rész fényében, mert ott mindenfélét összehablatyol Almának, hogy a börtönévei alatt rátalált Istenre meg minden, blablabla… Na és akkor az embernek eszébe jut EZ a jelenet. XD

Muszáj szólnom a másik díszpintyről is pár szót. Chambers szerintem sokkal rosszabb volt, hihetetlenül arrogáns és tahó módon indított, még a cellatársával is mekkora paraszt volt már az elején. Ráadásul úgy viselkedett, mint egy túlméretezett, hisztis óvodás, szóval egy szinten kijárt neki, hogy kicsit elverjék. (Jó-jó, Boyka is az óvodás szintet képviselte ezzel az „én vagyok a bajnok, szétverlek, te köcsög” attitűddel.)

Viszont ami a legkacagtatóbb volt, az az, hogy ilyen börtönkoszt mellett ilyen fizikumot tudtak fenntartani a versenyzők. Nagyon jó pürét adhatnak az orosz börtönökben, ha fedezi egy 90-100 kilós izomkolosszus fehérjeszükségletét. :D

Muszáj viszont így a végén kiemelnem, mennyire ügyesen vannak megkoreografálva, filmezve és KIVITELEZVE a bunyók. Azt nagyon sajnáltam, hogy Michael Jai White nem csillogtathatta meg teljesen a harcművészeti tudását, hisz ő inkább a klasszikus boxot képviselte. Scott Adkins viszont fantasztikusan nyomja a pörgőrúgásokat, annyit pattogott, hogy szinte beleszédültem. (Apropó, szólhatna neki valaki, hogy ezzel a haj+szakáll kombóval kéne állandó jelleggel nyomulnia. :D )

Jó film, a küzdősportok szerelmeseinek kötelező darab.


Folytatása

Összehasonlítás

Vitathatatlan


Hasonló filmek címkék alapján