Victoria, a rabszolgák megmentője (2016–2016) 5

The White Slave · La Esclava Blanca
42' · kolumbiai · dráma, sorozat, teleregény 12
1 évad · 62 rész

1821-ben, Kolumbia Magdalena tartományában a legvirágzóbb birtok Domingo Quinteróé, aki híve a rabszolgák felszabadításának. Ezzel szemben Nicolás Parreno a rabszolga-kereskedelemből akar meggazdagodni. Amikor pedig a legújabb szállítmányát nem kapja meg, mert Quintero figyelmezteti a… [tovább]

Szereposztás

Nerea CamachoVictoria Quintero
Miguel de MiguelNicolás Parreno
Orian SuárezMiguel Parreño
Miroslava MoralesLorenza Aragón Yepes / Ayutunde
Modesto LacenTomás
Nina CaicedoSara
Ana Harlen MosqueraMilagros
Norma MartínezAdela
Cristina GarcíaIsabelita Parreño
Natasha KlaussAna de Granados / de Restrepo

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

KyKy

Nagyon meglepődtem, amikor reggel bekapcsoltam a tévét, hogy nézzek egy sorozatot, és ezzel találtam magam szemben (reggeli készülődésem közben szoktam nézni), viszont meglepő módon igencsak tetszett. Az a véleményem, hogy ez a történet komoly történelem beleágyazva a szappanoperák világába, ami amúgy határozottan furán csapódik le olykor, viszont mégis komolyan vesszük, mert itt aztán hullottak az emberek, mint a legyek.
A karakterek alapvetően kidolgozottak voltak, mégsem lett szimpatikus még igazán a főszereplő sem, de ettől még azért szurkoltam nekik. A főgonosz is kellően hozta azt, amit kell neki, igazán irritáló lett a végére, a mellékkarakterek is tetszettek, és alapvetően izgalmas volt az elképzelés is a sztorit illetően, szóval így a reggeli készülődésemhez tökéletes alapot biztosított ez a sorozat, még a brutalitása és a nyers jelenetek ellenére is.


Hasonló filmek címkék alapján