Kedvencelte 1

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Sznida_Nóri 

Biztos mazochista vagyok, mert ez nagyon rossz volt, mégis végig néztem.

Minden rossz, ami az első évadban volt, itt ömlesztve volt jelen. A pletykás libák, az idióta Freddy Stewart Contreras, a rosszindulat, a hazugságok és hogy egy témát 3-4, akár 5 részen keresztül húztak. Az első évadban ez utóbbi nem volt olyan feltűnő, és bár abban sem volt hiány rosszindulatból és pletykából, valamelyest mégis sikerült mérsékelni.
Hiányoztak a romantikus pillanatok Armando és Betty közt, nem a nyáladzás, hanem a romantika. Calderon itt különösen irritált az értetlenségével, de új színt vitt bele Gabriela és Kenneth karakterei. Utóbbi kicsit elvesztette a hitelességét, amikor a srácok ott dumáltak miután kirabolta őket a nőbanda, Jonhson meg ott ugrált fel-le és kamu KungFu mozdulatokat tett, miközben azt bizonygatta, hogy ő mekkora military man. Hát ez nemigen látszott, mikor Aura Maria szívét kellett volna meghódítani.
Aura Maria is jó hülye volt mikor Freddyt választotta helyette.
Gabriela viszont nagyon szimpatikus volt az őszinteségével, az erélyességével, az igazságosságával, majdhogynem az egyetlen jó karakter volt végig. Most még Betty se kapott olyan hangsúlyt mint az előző évadban, Armando meg full papucs lett. Szerintem az hogy valaki nem kefél félre jobbra-balra még megőrizheti a személyiségét és nem kell azonnal berendelnie magát az asszony akaratának. Betty is kicsit túl aggódó és bizalmatlan volt nekem, na persze a Marcelával történtek után nem csodálom. Hiszen Armando vele csalta az akkori menyasszonyát, na meg azt is jól tudta miféle nők jártak korábban a pasas ágyában. Viszont a nagy átverést leszámítva, Armando viszonylag elég őszinte volt vele mindig. És ha két év alatt tökéletes férj volt, akkor most miért nem bízott benne hirtelen? Persze értem, Calderon jelenléte nem segített, de azért mégiscsak furcsálltam a dolgot.
Az nagyon nem tetszett, hogy egy ilyen nagy cégnél a munkaidő nagy részét a pletyka, és a nyilvános hisztik tették ki, az nem tetszett, hogy Ferddy mit meg nem engedett magának, például amikor bekamuzta Gabrielának, hogy ő meg a lányok az Eco Moda fejesei. ÉS mindezt Betty szolidaritásból engedte, mindehhez Armando asszisztált. Persze volt némi fenyegetés, hogy kirúgnak mindenkit, meg volt egy kis lecseszés, de az közel sem elég amit kaptak. Azért ez tényleg nem járja.
Szóval nagy összességében ez az évad nem tetszett, egy kicsit sem. Inkább néztem volna meg még egyszer az első évadot, azt sem untam volna ennyire. Egyedül a jól megszokott szereplők mint Armando és Betty miatt kínlódtam végig, Az biztos, amikor majd egyszer újranézem, ezt az évadot messziről elkerülöm.
Remélem az új sorozat ennél picikét „nívósabb” lesz, ha lehet ilyet mondani.


Népszerű idézetek

Nikolett_Varga 

Nicolás: Én értem, és egyet is értek önnel. A kislány tisztára Pinson. Pont úgy beszél, mint egy Pinson. Csak senki nem érti meg.

1. évad 1. rész
Sunshine 

Betty: A nyugtató arra kell, mikor szemtől szembe kell látnom őt. A hányinger elleni arra, mikor elmegy.

Sunshine 

Mario: Betty is itt van? Nincs megkötve? Csak azért, nehogy megharapjon.

Sunshine 

Armando: Menj és köszönj Betty-nek.
Mario: Nem, tőből leharapja a karomat.
Armando: Ha nem köszönsz neki, ki fog törni a botrány.

Sunshine 

Armando: Nincs semmi nő. Ez csak a volt barátom, Mario Calderon.
Betty: Az még rosszabb.

Ep. 2

Sunshine 

Freddie: Jól van, na! Nyertem egy seregnyi anyóst!

Sunshine 

Auramaria [Freddie-nek]: Süllyedj el, mint a Titanic.

Ep. 3


Folytatása

Összehasonlítás

Betty, a csúnya lány


Hasonló filmek címkék alapján