Vas (2004) 37

Torque
84' · amerikai · akció 12 !

Cary (Martin Henderson) több motort is ellopott az egyik motoros banda főnökétől, Henrytől (Matt Schulze). Csakhogy a motorokban elrejtve ott lapult valami, ami nagyon értékes volt, ezért Henry meg akarja leckéztetni azt, aki túljárt az eszén. Amikor megölnek egy rivális motorost, Carynek… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Martin HendersonCary Ford
Ice CubeTrey
Monet MazurShane
Matt SchulzeHenry James
Dane CookNeil Luff
Adam ScottMcPherson
Gichi GambaNomo
Jay HernandezDalton
Faizon LoveSonny
Will Yun LeeVal

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Motoros akciófilm, nem túl meggyőző cselekménnyel és karakterekkel, és inkább csak tűrhető akciójelenetekkel. Egyszer nem rossz, de nem is szabad sokat várni tőle.

Pennmenelien

Halálos iramban motorokkal, csak sokkal gyengébben.

Dániel_H 

A motoros népek Halálos irambanja. Egyszerű forgatókönyv, B kategóriás színészek, akkortájt menő repperek, meg a vége felé egyre több, a fizikát semmibe vevő komputeres mutatvány. Akciófilmnek mégis elmegy.

ptagi 

Ahogy haladok az értékelésekkel, rájöttem, hogy egy csomó mozis filmre nem is emlékszem, annyira a körülményekkel voltam elfoglalva.
Jelen esetben például azzal, hogy az azóta már férjemmel ez volt az első közös mozink. A végén úgy álltunk fel, hogy megegyeztünk: szar volt a felirat. Szerintem azért, mert tele volt félrefordításokkal, szerinte meg azért, mert nem látszottak a fehér betűk a világos homokon.
Azóta inkább csak szinkronos filmeket nézünk együtt.


Hasonló filmek címkék alapján