The Badass Baker (U-Prince The Series 4.) (2016–2016) 8

เสิร์ฟรักล้นใจให้ยัยตัวแสบ
240' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, minisorozat 12
4 rész (epizódhossz: 60')

Dash konyhaművészetet tanul, és remek szakács. Barátja, T-Rex segít neki, hogy új lakást találjon, ám azt nem árulja el, hogy a lakást meg kell majd osztania Renee-vel, a szabad szellemű és lusta lánnyal. Renee a Művészeti Karon tanul drámaművészetet. A két fiatal eleinte nem kedveli egymást, ám… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Victor Chatchawit TecharukpongDash
Piglet Charada ImrapornRenee
Kacha Nontanan AnchuleepraditT-Rex
Kan Kunchanuj KengkarnkaHippie
Fon Sananthachat ThanapatpisalSang
Alice TsoiSylvia
Gun Korawit BoonsriCholly
U-Prince The Series – The Badass Baker (2016–2016)

Gyártó
GMM 25

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Theana 

Tök édesek együtt, voltak részek, amikor imádtam őket, volt köztük kémia. De René néha annyira idegesített „Dash?”-sével. Nem volt meglepő a sztori, nem sok új karakter, vagy új helyzet, de a kajákért abszolút megérte megnézni. A dinnyéset száz, hogy kipróbálom, meg az a tojásos-mikrós-kenyér sem nézett ki rosszul, és pont nekem való.

Nem jött be ez a magamutogatás ("félmeztelenül főzök a konyhában" spoiler, persze, ez tök logikus). Az elején baromira pofon tudtam volna vágni az egocentrikusságával, a végén pedig mintha nem is ő lett volna. Voltak benne logikátlanságok, de azok már nem zavartak annyira. Sem mint a karakterek, meg a helyzet, a szenvedés, amit produkáltak (spoiler, vágom, hogy a szerelem egy háború meg nehéz, de most komolyan, ennyire?), és ezt egy kajás témával karöltötték sok-sok reklámmal.

krlany 

Az van, hogy ezekben a U Prince-ekben (ok, még csak 5-6 db-ot láttam) egyetlen egy normális női karakter sincs… Ellenben mindegyik csávó helyes, aranyos (ok az elsőben helyes, megszelídülő rosszfiú).
Dash-t az első pillanattól bírtam, és nem vágtam, mi tetszhet neki ebben a csajban. Renét az utolsó részben kezdtem megkedvelni. Szerintem nemcsak főzni nem tud, de írni sem!:D
Rengeteg logikátlanság van a sorozatban, számba venni sem érdemes. Az a mentás, lime-os dinnye meg jól nézett ki. Mondjuk 40 fokban nyáron, italformájában jégkockával, frissítő lehet… csak el ne felejtsem addig, hogy kipróbáljam.

Kemiviki 

Nem tudom megfogalmazni, hogy érzek a sorozat iránt. Az elején minkét főhősünk idegesített, aztán szépen lassan Dash-t valamilyen szinten csak megszerettem.
De annyira mérges vagyok amiért az igazán drámai érdekes háttértörténetét az utolsó részbe zsúfolták bele és nem bontották ki jobban.
Nagyon sok logikátlanság volt a történetben, de valami csak megfogott benne, mert végignéztem. Talán az ételek, fogjuk rá erre :D A hasamon keresztül vezet hozzám az út :)

Shad 

T-Rexre tízet adtam, erre is muszáj :P Renee-t egyszerűen nem lehet nem szeretni, sokkal szimpatikusabb női főszereplő volt, mint Plu. Dash is imádni való volt, jó lehet egy ilyen pasi, aki minden féle finomsággal lep meg:) A végével van némi problémám, nem teljesen tiszta mi lesz Dash jövőjével ettől függetlenül cuki szösszenet volt. Jaaa és persze T-Rex is fel-fel bukkant ♥

Andro 

Nos, végeztem vele, és nagyon tetszett. Nekem is kell egy ilyen pasi, mint Dash, aki nemcsak jóképű, jó a modora, de főzni is tud. René aranyos női főszereplő volt. Csak a végével nem vagyok kibékülve, ezért nem tudok rá 10 csillagot adni.

Nympha17 

Végig néztem, hogy ne lógjon ki a lóláb, de nagyon gyengének találtam.
Renee, mint főszereplőlány, nem volt szimpatikus az írós részeit kivéve. Az esetek 95%-ban nem is értettem mit akar.
Dasht bírtam, volt is értelme a dolgainak, de pont a szüleivel kapcsolatos drámát, ami hangsúlyos lehetett volna, alig fejtették ki, csak lezavarták az utolsó részben.
Ketten együtt pedig nem működtek nekem.
A fagyit reklámozó kontyos lány és szemüveges fiú párosa végig jobban érdekelt.

Dianka 

Egy nagyon vidám, színes bár nekem kicsit butácska sorozat, de nem is vártam tőle többet.
Kis cselekménye, bonyodalma is volt, szerethetőek voltak a karakterek is, bár nem láttam a „nagy” sorozat többi részét úgyhogy újdonságként hatott. Nagyokat néztem Dash pucérkodó főzésein, aggódtam is érte nehogy ráfröccsenjen az olaj ráksütés közben :D Viszont nagyon zavart a sok hülye reklám, nem is értem miért kell 20 percenkét megszakítani a történetet…


Folytatása

Összehasonlítás

U-Prince The Series


Hasonló filmek címkék alapján