Tündi Bündi Barátok (1999–2016) 46

Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón? Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, hogy az ember úgy magához ölelné őket, hogy szinte kipattan a kis szemük. Aki egyszer megszereti a kis Tündi Bündiket, az a fél karját is odaadná, csak hogy mindet… [tovább]

Kedvencelte 18

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Raizo 

Sok év után újranéztem pár részt. Túl beteg ez már nekem! :D

2 hozzászólás
Zohanna

Én ettől annak idején teljesen kifeküdtem. Szó szerint csak feküdtem… nem tudtam aludni, a rémképektől. Lehetett ez olyan 13-15 évesen. (Jólvanna, nem szoktattak engem soha a horrorhoz) De őszintén szólva most se merném megnézni.

Lahara

Magyaaaaar cím, miéééééééééééééért? Nem gyerekmese, kellően beteg és morbid, mi a suliban néztük, persze dugiban.

dorcika

Ha nem csal az emlékezetem, volt idő, amikor ezt az MTV-n fényes nappal adták, két műsor közé beszúrva. Akkor találkoztam vele először (lehettem vagy 15 éves?). És azóta is kísért…
Na jó, nem, igazából tökre tetszett. Az a jó benne, hogy nevetségesen morbid az egész a cuki kisállatok miatt. A Fűrészt például sose tudtam és nem is akarom megnézni, de így, ilyen formában tökéletesen kielégültek a „blood&gore” iránti igényeim.
Egyébként biztos nagyobbat ütne, ha fél óra NickJr után nézném meg. Lehet, hogy a kisgyerekes szülőknek receptre kellene felírni.

10 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján