Transformers: Háború Kibertron bolygójáért (2020–) 6

Transformers: War for Cybertron
24' · amerikai · akció, sci-fi, animációs, sorozat 7
2 évad · 12 rész

Amikor a Transformers-univerzum eredettörténetében az Autobotok és az Álcák brutális harca a pusztulás szélére sodorja a bolygójukat, színre lép két ikonikus vezető.

angol
angol · magyar
angol
angol

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

1. évad:
A rengeteg pocsék élőszereplős film után, végre egy olyan adaptáció, ami visszarepített a gyerekkoromba, mégis kellő komolysággal és profizmussal kezelte az alapanyagot ahhoz, hogy felnőtt fejjel is tökéletesen élvezhető legyen. Remekül bemutatja, hogy bizony egy háborúban mindkét fél jónak hiszi magát, miközben itt is akadnak olyanok, akik szimplán szeretnének kimaradni az egészből. Ugyan nem a harcok legelejétől indít a sztori, mégis rengeteget megtudunk a kezdetekről, ezen infók pedig ezúttal valódi mélységet adnak a történetnek és a karaktereknek egyaránt.
2. évad:
Erősen indult és látszólag úgy tűnt, hogy tartják majd a színvonalat. Tetszett, ahogy Megatron karakterét kezelték, majd kb. a felétől borult is minden. Próbáltak rengeteg dolgot belesűríteni ebbe a 6 rövidke részbe, és ez buta hibákhoz vezetett. Szereplők tűntek el magyarázat nélkül, Dragon Ball szintű spirituális maszlagot és effekteket kaptunk, illetve idővel Megatron is visszasüllyedt a klasszikus 2D dimenziós jellemébe. Mindezek mellett már csak hab volt a tortán, hogy a készítők rendre megfeledkeztek arról, hogy a franchise címe nem „Simple Fighting Robots in Space”, így átalakulásokat nevetségesen ritkán láthattunk. Fan-service ugyan akadt bőven, de érezhetően romlott a minőség, és jóval összecsapottabbnak érződött, mint az előző.


Hasonló filmek címkék alapján