Totsuzen desu ga, Ashita Kekkon Shimasu (2017–2017) 3

Everyone's Getting Married / It's Sudden, But Tomorrow We're Getting Married · 突然ですが、明日結婚します
56' · japán · dráma, romantikus, sorozat
1 évad · 9 rész

Takanashi Asuka egy bankban dolgozik, számos képesítése mellett az egyik legelkötelezettebb alkalmazott. Arról álmodik, hogy férjhez megy és családanya lesz. Azonban a barátja, akivel már régóta együtt vannak, hirtelen szakít vele. Asukának új partner után kell néznie. Találkozik a híres és… [tovább]

Szereposztás

Nishiuchi MariyaTakanashi Asuka
Yamamura RyutaNanami Ryu
Yamazaki IkusaburoKamiya Akihito
Nakamura AnneKiriyama Rio
Kishii YukinoMakise Momoko
Morita KanroOno Hiroki
Hayama ShonoTakanashi Kanade
Sawamura IkkiMikami Hibiki

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

krlany 

Nem volt rossz, de azért néha nem igazán értettem, hogy mit kell annyit drámázni… Viszont, ami tetszett, az az őszinteségük, hogy még ha el is baltázták a dolgokat, nem játszmáztak… Világot megváltani nem fog, de kikapcsolódásként igen jól megállja a helyét.

robnor 

Az eredetileg 11 részesnek induló sorozat még így, hogy végül csak 9 részes lett is nagyon hosszúnak tűnik. A felvezetés aranyos volt, a közepe táján meg nagyon vontatott lett. Sajnos fogalmam sincs Asuka mit evett NanaRyu-n, mert a pasi kezdetben állandóan cukkolta a végén meg egy idióta volt, hogy nem mondta meg neki az igazat. A másik pasi sokkal szimpatikusabb volt. Az utolsó 5-10 percben a megvilágosodást követően természetesen megoldódnak a dolgok.


Hasonló filmek címkék alapján