Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Gwener 

Meghalottam a zenéjét, és rájöttem, hogy mennyire hiányoztak :DDD

Khai. spoiler ❤❤ spoiler És bizony Khai elképesztően romantikus, hiába tagadná spoiler

Third. spoiler ❤❤

spoiler és ez oda-vissza igaz :DDD

És itt is behoztak 2 filmet :DDDDDDDDDDD

krlany 

Khai mindent visz, mint mindig, de Third-öt nem bírom megszeretni az istennek sem, pedig itt most felülmúlta önmagát.:) Bár nekem nem volt kedvencem ez a sorozat, azért elég jó volt ahhoz, hogy két ülésben ledaráljam. Off-ot nagyon szívesen látnám már egy komoly szerepben is, veszett jól állna neki az itteni elkapott komoly pillanataiból ítélve. Mondjuk mókázni is nagyon tud.
Jó kis lezárás volt ez, de nem bánom, hogy elbúcsúztunk tőlük.

Baly 

A -1 csillag csak azért, mert valahogy a nézés közben nem kötött le úgy, mint más.
Viszont belátom, hogy ez egy szépen felépített kerek történet, aggódtam kicsit, hogy mi lesz a képpel spoiler, de szerencsére nem dramatizálták túl. Inkább azt mutatták meg, hogyan is kellene egy normális párkapcsolatban ezt megbeszélni és ezért nagyon tetszett :)

eszter_m 

Néztem felirat nélkül? Igen, kétszer, egy szót sem értettem.
Ha tesz hozzá feliratot a gmmtv, ismétlem.

Szóval, ha AO3 címkékkel írnám le, akkor tooth-rotting fluff; minor misunderstanding; insecurities; established relationship; time jumps; romance so much romance; romance without plot spoiler
Megesküdnék, hogy a 9:39-nél lévő kis izé improvizált volt. Ahogy arra is megesküdnék, hogy voltak benne jelenetek, amiket fanfictionből vettek át. Nem tudom, ki írta, de csak beszélgetni akarok és fanfiction listát cserélni.
Nekem hiányzott Un, nem hiszem, hogy Earth-t nem tudták 3 órára elengedni a másik forgatásról. Elég lett volna ha csak odainteget, vagy valami.
Egy kritikám, hogy szívesen visszatértem volna a végére Third szemszögébe, mert vele indítottuk a történetet, akkor vele is illene befejezni.
A végén az 5 éves évforduló szép volt. Ha a forgatási időket is beleveszem, akkor OffGun is majdnem 5 éves, mert nagyjából 2015 vége felé kezdhettek együtt forgatni először, de előtte még ott a workshop is.

14 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján