Tetőpont: A Pornhub története (2023) 16

Money Shot: The Pornhub Story
94' · amerikai · dokumentumfilm 16 !

A szereplőkkel, aktivistákkal és korábbi alkalmazottakkal készített interjúkkal tarkított dokumentumfilm a Pornhub sikereinek és botrányainak mélyére ás.

angol · angol

Képek 3

Szereposztás

Asa Akiraönmaga
Siri Dahlönmaga
Cherie DeVilleönmaga
Allie Knoxönmaga
Gwen Adoraönmaga
Natassia Dreamsönmaga
Wolf Hudsonönmaga

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

amnézia 

Ne tévesszen meg a cím, ehhez a filmhez nem kell zsepi, és elsősorban nem azért, mert egy dokumentumfilmről van szó, hanem mert rendesen unalmas.
De tényleg. Érdekesebb témákat is feldolgozhatott volna. Pl. hogyan alakult ki az ipar (nem csak a Pornhub), a műfaj, pszichológiai aspektus, gazdasági kimutatások, statisztikák stb. Egyet-kettőt érintett ezek közül, de ez a baj, hogy csak érintette, felületes volt az ezekkel kapcsolatos rész, és nem túl informatív.
A fő mondanivaló a Pornhub visszaélései (gyerekpornó), a jogi hercehurcák, pereskedések. Nem azért, de ezek nem új, szupertitkos információk. . .

Eléggé irritálóak voltak a megszólaló pornószínészek, és lényegében ők is a semmiről beszéltek. Az egyikük mellékállása, hogy OnlyFansen többek között osztályozza a férfirajongói által beküldött dickpickeket. És vajon, ha valamelyikük megsértődik az osztályzaton, akkor visszaköveteli a pénzét, vagy valami bosszúhadjáratot indít? Akik pedig jó véleményt kapnak, azok beleírják referenciaként a Tinderprofiljukba? Esküszöm, kinézem egyesekből.

Érdekes az is, ki-hogy értelmezi a kizsákmányolást. Én pl. azt nevezem annak, amikor egyes nagyvállalatok éhbérért, rossz körülmények között dolgoztatják az alkalmazottakat, miközben nekik milliárdos nyereségük van, nem pedig azt, hogy a csaj pár forgatásból tudott venni magának egy lakást (ha azt, ahol felvették az interjút, akkor nem is akármilyet), bezzeg a vezérigazgatók a magángépet is megengedhetik maguknak. Kb. ez volt a mondandó lényege.
Nem tudom sajnálni, bocsi.

STVN 

Amerikai idiotizmus, pénzéhes cégvezetők, betegagyú, perverz névtelen [ellenőrizetlen] feltöltők… és álszentség… Az oldal(ak) beindításától kezdve csak szigorúan ellenőrzött felhasználókat és tartalmakat kellett volna engedni…de neeeem…. amire a beteg, szánalmas egyedeknek szüksége van, az kellett. A 3 faszkalapnak börtönben lenne a helye… A bemutatott, nyilatkozó színészek sajnos nem a legélesebb kések a fiókban, feltételezem az okosabbak nem vállalták az interjút… Ez a dokufilm lehetett volna jó, de nagyon el lett cseszve. A forgatásból, előadásból én nem akartam volna látni itt semmit, de hát Netflix, muszáj bele szexjelenet is… Szomorú sztori ez, és sosem lesz vége.


Hasonló filmek címkék alapján