Az internet leggyűlöltebb embere (2022–2022) 23

The Most Hated Man on the Internet
162' · amerikai, egyesült királysági · sorozat, dokumentumfilm 16
1 évad · 3 rész

Az anya mindenre hajlandó, hogy eltüntesse lánya fotóit egy „bosszúpornó” weboldalról, ezért online hadjáratot indít az oldal könyörtelen létrehozója ellen.

Szereposztás

Charlotte Lawsönmaga
Kayla Lawsönmaga

Kedvencelte 1

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Eddig nem ismertem Hunter Mooret és az egész botrány történetét, undorító amit tett és hogy egy csepp spoiler egy alattomos féreg, egy szociopata még ha nincs is kimondva. A követői is undorítóak voltak és szerintem ezerszer veszélyesebbek is mint maga Hunter!
Charlotte Laws előtt emelem a kalapom, hihetetlen egy nő, mit végig nem csinált, csodálatos teremtmény, Kayla Laws is egy bámulatra méltó lány, főleg a végén spoiler.
Borzasztó hogy mennyi ilyen történet van, és sajnos lesz, de mindig lesznek olyanok mint Charlotte és James!

Ruby_εïз 

Én erről a fazonról, meg a botrányról nem is hallottam. Nem csoda, mert az ítélethirdetés után kitiltották virtuálisan mindenhonnan.
Ebből az a tanulság, hogy ne b$kodj egy anyával!

_dorka_ 

Igazából jól bemutatja, hogy nagyjából mi történt. Viszont engem érdekelne, hogy Hunter Moore szenved-e valamilyen mentális betegségben. Említették, hogy lehet hogy szociopata, de nem boncolgatták tovább. És nem tudom elképzelni, hogy akinek ilyen ötletei vannak, az teljesen épelméjű legyen…
És igen Charlotte… a CIA vagy az FBI alkalmazhatná. Hihetetlen egy dühös anya mire képes, csak hogy megvédje a családját. És hogy Kayla kiállt beszélni a bíróságon, nagyon büszke lehet magára.

Mr_Catharsis91

Mondjuk a Cyber Hell után engem már semmi nem lep meg a témában, amúgy is egész durva egy dömping van ezen a területen (pl.: V síti, Cyber Hell, Tinder-csaló). De azért jó, hogy ezek afféle kalitkába zárt rémtörténetekként maradtak fent, bár sajnos sok dolog azóta is aktuális és aktív, hiszen internet azóta is van.
Mondjuk az is intő példa, hogy egy szociopata mekkora sztár tud lenni és meglovagolni afféle beteges hiányt az emberekben. Az agymosott követői szerintem mérföldekkel félelmetesebbek voltak ebből a szempontból.


Hasonló filmek címkék alapján