Kedvencelte 4

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Mivel a Reputation után a 1989 a második kedvenc albumom Taylor-tól, így már régóta meg akartam nézni ezt a koncertfilmet is. Bár nem váltott ki belőlem akkora katarzist, mint a Reputation Stadium Tour, de Taylor már itt is vérprofi volt. A látvány, speciális/vizuális effektek, a koreográfia, a ruhák, a dalok, minden nagyon ott volt, hatalmas élmény lehetett részt venni ennek a turnénak bármelyik állomásán. Taylor nagyon magabiztos és energikus volt, csak úgy ragyogott a színpadon és hatalmas show-t csinált. *-*
Örültem, hogy 1-2 szám között Taylor beszélt arról, mint például miről szól, mi ihletett egy-egy dalt, vagy hogyan készültek a turnéra, mennyi sztárvendéget hívott meg, legyen az énekes, színész, modell, műsorvezető, sportoló stb., illetve, hogy mutattak felvételeket a próbákról, előkészületekről és a backstage-ből is.
Azért a Miss Amerika után durva belegondolni, hogy Taylor ez idő alatt ED-vel küzdött, éheztette magát, a fellépések alatt majdnem elájult és mégis a 7 hónapig tartó világturnéjának mind a 85 állomásán 2 órás koncerteket nyomott le hibátlanul.

Pandalány 

Elképesztő, minden értelemben. Szuper újranézni ezt aközben, hogy jelenleg zajlik az eddigi karrierjét összefoglaló turnéja, ahol jópár dalt elénekel erről az albumról.❤
(Élesen látszik a különbség a két Taylor között, nagyon jó látni, mennyivel jobban érzi magát most és egészségesebb, mint a 1989 turné alatt, függetlenül attól, hogy mennyit adtt magából ekkor is a rajongóinak❤)


Hasonló filmek címkék alapján