Szörfsuli (2005–2008) 2

Blue Water High
25' · ausztrál · sorozat 0
3 évad · 78 rész

Az ausztrál Szörfakadémia ösztöndíjprogramjában minden évben hét tehetséges fiatal szörfös vehet részt. Van aki gyermekkora óta azért gyakorol hogy beválasszák egyszer az évfolyamba, mások velük született tehetségük miatt lazán bekerülnek a legjobbak közé. Egy évük van arra, hogy napi több óra… [tovább]

Szereposztás

Kate BellRebecca „Bec” Sanderson
Khan ChittendenDean „Edge” Edgely
Tahyna MacManusPerri Lowe
Sophie LuckFiona 'Fly' Watson
Martin LynesCraig 'Simmo' Simmonds
Liz BurchJilly
Adam SaundersHeath Carroll
Chris FoyMatt Leyland
Mara ScherzingerAnna Peterson
Nadine GarnerDeborah Callum

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Ercsusz 

Az első évad tetszett. Főleg az, ahogy a szerelmi szálakat felépítették, mert habár aköré építettek, mégsem volt túl sok és csak a spoiler lettek meg a tényleges párok. Simmo írtó jófej, de a kedvencem valahogy Beck lett.
A második évadot abszolút nem szerettem. Sem a szereplőket nem kedveltem, se az elejétől való nyáladzást. Annak örültem, amikor az elején ott volt spoiler de annak nem, hogy nagyon hamar távoztak. spoiler edzősködése és az első évad itt-ott felbukkanó szereplője segített, hogy tovább nézzem, de kb ennyi.
A harmadik évad megintcsak tetszett. Igaz, hogy itt is már a kezdetektől megvoltak a párocskák, de sokkal szimpatkusabbak voltak a szereplők is meg úgy a történet is. Ráadásul spoiler lett az új spoiler (habár az eredetivel sem volt bajom, de így legalább megkaptam az egyik kedvencemet. Nagyon kedveltem a humorát meg ahogy meg tudta oldani a helyzeteket. spoiler pedig igazán jó edző, nagyon csalódtam volna, ha Charlie nem tudja rábeszélni a többieket. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján