Kedvencelte 3

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Charityy 

Eléggé gagyi film tele klisékkel és értékelhetetlen jelenetekkel. Nem egy nagy eresztés, de a vége sokat dobott rajta.

Echo 

Olyan jó lehetett volna! A történet nagyon tetszett és nem is értem, hogy lehetett ennyire elcseszni. Először is ennek egy darabolos horror-vigjátèknak kellett volna lennie,de a darabolás helyett langyi halálokat, a vígjáték helyett meg béna poénokat kaptunk. Szörnyű!
Ez az anya-lánya szál teljesen felesleges volt.
A szereplőkkel nem volt bajom, bár Max néha kicsit irritált.
A vége nagy csalódás. spoiler

mandu 

Amennyire vártam a filmet… Meh.
A színészek nagyon jók, az alapsztori ötletes és kreatív, de a megvalósítás nem tetszett. Klisék mindenhol, nem nevettem és nem féltem egyszer sem. Kicsit olyan volt, mint a Horrorra akadva valamelyik része. Amúgy Taissa és Alexander baromi aranyosak lennének együtt. *-*

Szyszyyy

Szerintem egész jó volt.
Nekem alapból tetszett az ötlet, hogy bekerültek a horror filmbe és ebből tök jó poénok voltak. XD Mint a szelfi a gyilkossal, meg a lassított felvétel és még sorolhatnám.
Hatalmas gyilkolászásokat, vért, meg félelmetes jelenetek nem vártam és szerintem ide nem is kellett ilyesmi.
Mondjuk a közepén volt egy kicsit unalmasabb rész, de az se volt vészes.
A vége az meg megint csak tetszett. Bár azért bele tudnék kötni, mivel maradtak kérdéseim… De így is jó volt a lezárás.
A színészi játék is tetszett. Taissa Farmigat meg alapból szeretem az AHS óta. ^^
Egy kis délutáni időtöltésnek tökéletes volt.
Ui: Ezt a magyar címet már megint ki a fene találta ki? XD

piciszusz 

Nem értem milyen indittatás miatt néztem meg, de kb úgy tudnám leírni ezt a filmet, mint a mostani Sikoly. Gagyi, nem vicces, horror szerű valami. Pedig Taissa-t, Nina-t, Malin-t és Alexander-t amúgy kedvelem.

Liza 

Nekem tetszett, bár látom nagyon le van húzva :D Nem nagy cucc, de kábé eredetibb, mint a rendes horrorok nagy része mostanság….

iamwiki 

Hát ez érdekes film volt, de tetszett. A végén az anya lánya résznél eléggé elérzékenyültem.

Mr_Catharsis91 

Az igazság az, hogy kifejezetten tetszett, főleg a stílusa miatt. Mivel hőseink belekerülnek egy c-kategóriás filmbe, valahol még meg is bocsátottam neki az esetlenségeit és a vérszegény karaktereit, akiket persze gyorsan elveszítünk a filmi narratíva miatt. Nem egy díjnyertes film persze, de bőven szórakoztató. Főleg a realitás és a filmi narratíva egybe-olvadása miatt illetve a valóság hatására, ami aztán megjelenik abban, hogy értelemszerűen megváltozik a forgatókönyv.

nattyreach

Mindentől félek, úgyhogy értékeltem, ettől nem kellett. Voltak benne kifejezetten jó fogások, tetszett, ahogy a jelenetek megelevenedtek.


Hasonló filmek címkék alapján