Sketch (2018–2018) 9

Kang Dong-Soo nyomozó (Rain) jegyesét titokzatosan megölik. Yoo Shi Hyun nyomozónővel (Lee Sun Bin) dolgozik, aki három nappal előre látja a jövőt és lerajzolja, amit lát. Együtt indulnak el, hogy elkapják a sorozatgyilkost. Kim Do Jin (Lee Dong Gun) a különleges erők tagja, akinek a terhes… [tovább]

koreai

Képek 14

Szereposztás

RainKang Dong Soo
Lee Dong GunKim Do Jin
Lee Sun BinYoo Shi Hyun
Jung Jin YoungJang Tae Joon
Kang Shin IlMoon Jae Hyun
Im Hwa YoungOh Young Shim
Sketch (2018–2018)
Rendező

Gyártó
jTBC

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Shad 

Ezután kell valami vígjáték :) megtanultam jó thriller után sose kezdj bele másikba! :) tavalyi év thrillerei a Tunnel és a Secret volt, az ideinek eddig az egyik fénypontja biztos ez :) Sztoriról sok mindent nem lehet elmondani, csak hogy minden részben legalább kétszer feje tetejére áll a világ. Minden mindennel összefügg. A sorozat mondani valója talán, hogy minden létező döntésünknek következményei vannak. Igen néha annak is, hogy balra mész jobbra helyett…életek múlhatnak ilyen apró döntéseken.
Karakterek? jesszus…szuper volt Mindegyik…Dong Soot néha túlontúl is a bosszú hajtotta, ez még az elején nem is zavart, de ahogy kaptuk mi is az információkat kapta ő is.és még mindig csak saját magával volt elfoglalva. Női karakterünk badass csaj , aki nem csak okos, de oda is teszi magát, ha arról van szó… Do Jin, már az elejétől képtelen voltam utálni bármit tett is (és megtett mindent annak érdekében, hogy utáljuk), tapintható volt a fájdalma. Az én egyetlen fájdalmam és bűntudatom, hogy már az elején arra vártam mikor kerül lapátra Dong Soo szerelme:) sokkal jobb volt a kémia a főszereplőnőnk és közte:D nem vártam romantikus szálat , de jót tett volna a sztorinak, ha a csaj a múltban halt volna meg>< noh mindegy:P
Kinek? izgalmas , fordulatokkal teli, nem túl véres, szépen koreografált harcok, nekem ez nagyon tetszett:)

6 hozzászólás
kkata76 

Ezt a sorozatot is nagyon szerettem. Thriller-krimi egy kis természetfelettivel fűszerezve: épp nekem való. Ja, és Rain a főszereplője? Csak jó lehet.
Itt is voltak nem várt fordulatok rendesen, nagyon izgalmas, érdekes sorozat volt, talán leginkább a testvérek kapcsolata miatt, de természetesen Rain is tetszett.
Viszont azt, hogy a sorozatban szereplő másik kedvenc színészem ilyen karaktert fog játszani, nem gondoltam. Lee Dong Gun egyszerűen zseniális volt. Gyakorlatilag végigrajongtam a sorozatot miatta… biztosan kedvencelném, ha még nem tettem volna meg. Nagyon jól fel volt építve a karaktere (sokkal érdekesebb volt szerintem, mint a nyomozó), és Lee Dong Gun fantasztikusan játszott!


Hasonló filmek címkék alapján