Síri találkozások 2 (Síri találkozások 2.) (2012) 23

Grave Encounters 2
95' · amerikai, kanadai · horror 18

Seth Rogersonnak nyoma vész az intézetben. Alex Wright egy ismeretlentől videót kap, amely szerint Rogerson még mindig életben van, csak az intézet foglya. Alex és néhány barátja úgy dönt, Seth keresésére indulnak a szanatórium falai között.

angol

Szereposztás

Richard HarmonAlex Wright
Dylan PlayfairTrevor Thompson
Stephanie BennettTessa Hamill
Howie LaiJared Lee
Leanne LappJennifer Parker
Sean RogersonLance Preston

Kedvencelte 2

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Egészen addig volt értékelhető amíg a helyszínre nem értek, és kapott volna több csillagot ha ott abba is marad. Ami utána kicsit is értékelhető azt mind lemásolta az első részből de azt is csak hamiskásan, amit hozzáraktak azt hagyjuk is.

csokidani 

Sajnos merfoldekkel gyengebb, mint az elso resz. Az orult figura behozasa pedig akkora ongol lett, hogy nincs film, amit ne csinalt volna ki ez a vegtelenul amator pozorkodes.

mary_chan 

Az első egyetemi évet egy horrorral zártuk és mondhatni a 2. évet (egy pár film után) a folytatással kezdtük. Mivel nem nézek sok horrort így szinte bármin képes vagyok megijedni, de ez a film meg az egész koncepció nekem nem igazán tetszett. Voltak benne jó jelenetek, de hogy ennyi hülye, gyökér fiatalt egy helyre…. Most komolyan, mondogatja a srác, hogy igaz és megtörtént, de azért menjünk el és haljunk meg mi is. Mikor meg végre leesik mindenkinek, hogy minden valóságos, akkor is követik az első rész „útvonalát” és pánikolnak, hogy nem tudnak kijutni,de ha egyszer látták az első részt, tudniuk kellene, hogy a ház becsapja őket…na mindegy.

Marcsi0603 

Mennyi sok barom! Látták az első rész footage-ét, de azért visszamennek hogy átéljék ugyanazt, meg is érdemelték, amit kaptak. Az idegesítő faktora ennek a filmnek elég magas, de a történet maga elég jó, ijesztő izék vannak benne, és volt normális vége, legalábbis értelmesebb, mint sok másiknak. Az idő elferdítése nagyon tetszett, ettől valahogy érdekesebb, mint a többi hasonszőrű horror.

Kingslayer 

Jobban tetszett, mint az első rész, mert kalandosabb egy bizonyos ponttól, de ez a kaland sajnos csak a 40. perc után következik be. Az szellemek azonban itt is untattak, a „nagyszájú”, aki a borítón látható, meg hát… :D Na, jó, nem bántom szegényt, biztos van, aki szereti meg fél tőle. Elég az hozzá, nem nekem való ez a kísértetműfaj, de mindig csak megnézek egyet, hiába fogadom meg, hogy nem áldozok rájuk több időt, mert azért láttam párat, ami tetszett (pl. Ördöggerinc, Úgy fent, mint lent, 13 kísértet, Kör), aztán úgy vagyok vele, hogy hátha majd ez… De egyre ritkábban látok olyat, ami nem untat. Ezt most fele arányban untatott, fele arányban nem, szóval nem hőbörgök.

TribeBubu 

Nagyjából ugyanolyan, mint az első rész, az viszont nagyon feldobja, hogy itt van már egy érdekes sztori, nem csak ijesztgetés.
Az viszont egy oltári baromság volt, ahogy beindult a cselekmény: ha bárki elhiszi, hogy az első részben látott dolgok valódiak, a legutolsó hely, ahová menni akar, annak a helyszíne. Erre ezek felkeresik azt a helyet. Minek?
Ennek ellenére egészen szórakoztató volt a film.
Akár jöhet is a harmadik rész.


Hasonló filmek címkék alapján