Shokugeki no Souma: Ni no Sara (Shokugeki no Souma 2.) (2016–2016) 17

Food Wars! The Second Plate · 食戟のソーマ 弐ノ皿
24' · japán · animációs, vígjáték, sorozat, anime 12
1 évad · 13 rész

Végy egy fiatal srácot, Yukihira Soumát, aki szakácsi pályáról álmodozik. Add hozzá az apját, akinek jól menő éttermében dolgozik, és akinek kulináris tudását egy nap szeretné lefölözni. Most fűszerezd meg azzal, hogy az apa egy nap bejelenti, hogy a tengerentúlon fog tovább dolgozni, Souma-t… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Matsuoka YoshitsuguYukihira Souma (hang)
Taneda RisaNakiri Erina (hang)
Takahashi MinamiTadokoro Megumi (hang)
Oonishi SaoriArato Hisako (hang)
Yokoo MariDaimidou Fumio (hang)
Suwabe JunichiHayama Akira (hang)
Ono YuukiIsami Aldini (hang)
Hanae NatsukiTakumi Aldini (hang)
Sakurai TakahiroIsshiki Satoshi (hang)
Hidaka RinaKawashima Urara / Sasaki Yua (hang)

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Ugyanazt a színvonalat hozta számomra, mint az előző évad. Souma még mindig az a versengó, aki le akarja győzni végre valahára az édesapját, azonban most már sokkal jobban kiaknázza a Totsuki által nyújtott lehetőségekre. Ezek mellett megmaradt az a barátságos fiúnak, aki bármikor kiáll bárki ellen, ha a barátairól van szó. Vagy, ha úgy érzi, hogy az adott helyzet nem korrekt.
A poénok nagyon jók voltak, a szereplőkön és a kialakult szituációkon nem tudtam nem nevetni. Főleg, amikor az öreg diákok összegyűltek. Illetve az is tetszett, hogy egyes karakterek múltját/gyerekkorát is picit megismerhettem. Bár, még mindig sírva röhögök ezeken az ecchi részeken, amikor megkóstolják az ételeket. xD
Tetszett az is, hogy ez a 13 epizód két részre lett osztva. Az első fele ott kezdődik, ahol befejeződött az első évad. Megmutatja a három utolsó versenyző felkészülését és versenyét, aztán a második felében a diákok gyakorlatával foglalkozik. Vagyis inkább Souma gyakorlatával, de egy-egy másodpercre a többieket is megmutatja.
Ééés, az anime vége…Hm, érdekes volt. Sok olyan szál van, ami számomra még befejezetlen, így kíváncsi vagyok, hogy a többi évad milyen meglepetéseket rejtenek.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Természetesen annyira imádtam, mint az első részt. Lehet, még jobban is. :)


Hasonló filmek címkék alapján