Secret Garden (2010–2011) 53

Kim Joo Won excentrikus személyiség és nem mellesleg egy gazdag család sarja, egyben egy hírneves luxusáruház vezetője. Az unokatestvére Oska művésznéven Ázsia-szerte népszerűségnek örvend, mint popénekes, ugyanakkor nőfaló hírében is áll.
Kim Joo Wont egy szép napon összehozza a véletlen… [tovább]

Képek 50

Szereposztás

Hyun BinKim Joo Won
Ha Ji WonGil Ra Im
Yoon Sang HyunOska / Choi Woo Young
Kim Sa RangYoon Seul
Lee PhillipIm Jong Soo
Yoo In NaIm Ah Young
Lee Jong SukHan Tae Seon / "Sseon"
Park Joon GeumMoon Boon Hong
Kim Sung OhKim Sung Woo titkár
Kim Mi Kyungboszorkány

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Brigi89 

Hatalmas kedvenc lett a sorozat :)
Még végig sem néztem, de már ment is a kedvencek közé. Voltak hibái, de nagyon élveztem az egészet.
Igazából én meg lettem volna a testcserés részek nélkül is. Jó volt látni, hogy Kim Joo Won ráébred beleszeretett egy olyan nőbe, aki egyáltalán nem az ideálja. Egyfolytában kereste a társaságát, mindig bosszantották egymást. Néha azért elég bántóan beszólogatott neki, de szerencsére Gil Ra Im nem hagyta magát. Tökéletesen illettek egymáshoz. A sorozat második fele már drámásabb lett, sok volt a sírás, meg a kedves mama kavarásai.
A másik pár annyira nem hatott meg, Oska nagyon jó karakter volt, de amennyit ezek szenvedtek a múlt miatt, az már sok volt. Csak őszintének kellett volna lenniük egymáshoz.
Összességében nagyon tetszett, biztos, hogy újra fogom még nézni.

Dreamborder

Azt hiszem, mégiscsak első felindulásomban fogom megírni ezt az értékelést.
Őszintén szólva az elején nem voltam 100% biztos benne, hogy mennyire fogom szeretni a sorozatot. Kim Ju Won elég ütnivaló volt sokszor, és én tuti nem toleráltam volna ezt Ra Im helyében. Sokszor rá is elég dühös voltam, hogy újra és újra elviseli ezt az arrogáns és bántó viselkedést. Aztán úgy az 5. rész körül megtörténik a „csoda” és onnan már felpörögnek az események.
Amit imádtam, hogy rengeteget lehetett nevetni. Itt fuldokoltam a röhögéstől, már elnézést, nehogy felébresszek valakit a hangos kacagással. Pl. azok a zoknik!! :'D Nem tudom, ki találta ki, de egy zseni volt! :D Emellett a karakterekért is odavoltam. Borzasztó jól el lettek találva. Oska lett az egyik kedvencem! Awww… hát ki tud neki ellenállni? :) Annyira jó volt nézni, hogyan vállal végre felelősséget az életéért. Hozzá kapcsolódik Yun Seul, aki borzasztó jól alakított ebben a szerepben. :O Az elején igazi utálnivaló volt, de a sorozat végére nagyon megkedveltem. :) És akkor már ne felejtsük el a szerelmi háromszög harmadik tagját, spoiler
Ne hagyjuk ki a banyát, alias Ju Won anyját. Na őt meg tudtam volna rugdosni…De el kell ismernem, a színésznő fantasztikusan játszotta a szerepét. Bár számomra nem világos, spoiler
És akkor a főszereplők. Ra Im már a kezdetektől szimpatikus volt a számomra. Szeretem a határozott és erős női karaktereket. Sajna, Ju Wonnal nagyon elnézően bánt, de a sorozat végére szépen lelkileg is megerősödött. :) spoiler Bár annyira nem az esetem, de Hyun Bin nagyon jó választás volt! A tökéletes sznob ember megtestesítője, azt meg kell hagyni. De aztán átalakult egy igazi álompasivá, akitől csak olvadoztam, mindezt úgy, hogy nem volt élesváltás. Észrevétlenül történt a fejlődése, de úgy, hogy nem veszítette el a személyiségét. :) Egyébként nagyon jók voltak a testcserés jelenetek! A színészek teljesen belehelyezkedtek a másik szerepébe.
A történetről nem sokat írnék, nekem az utolsó részek nagyon hasonlítottak érzésben a dokkaebis epizódokra. (És igen, tudom, hogy ez volt előbb, de mégis. :)) Igazi érzelmi hullámvasút volt számomra. Sírtam, és nevettem, és szomorú voltam, és mosolyogtam, dühös voltam, utána olvadoztam. :) Ezek az utolsó epizódok hozták meg számomra a 10 csillagot, hiába volt gyengébb az eleje, a vége nagyon erősre sikeredett. :)
Awww…. újranézős. Tuti!

Ps.: azt a mondókát…imádtam! :D

14 hozzászólás
Baly 

Kim~~suhanmoo keobugiwa durumi samcheongabja Dong Bang Sak Chichigapo Sarisarisaenta Woriwori Saepeurika Moodoosella gureumi heorikaein dambyeorak seosaengwonae goyangyi badookineun Doldolri.
ennyi hozzáfűzni valóm volt :D azt hiszem mindent elmondott
egyébként 3x láttam és ez a szám növekedni fog még úgy érzem xP örüljön az a dráma, ami megérdemli, hogy kétszer végignézzem :D [megjegyzem nem sok van] A Secret Gardennek a 3 is sikerült… 5* vagy inkább 10*

update: azóta még láttam vagy 2x xp

1 hozzászólás
Zohanna 

Túl sokat bőgnek benne. A végén már az agyamra ment.

alexakarola 

Egész jó volt. A történet összességében tetszett, a zenék közül több is volt, amit szerettem (pl. The Man és Oska számok) és fogom még hallgatni őket, fel is kerültek a listámra.

A karakterek közül Kim Sung Woo nagyon idegesített, illetve én sajnos a női főszereplőt sem szerettem, mint karakter sokszor idegesített. :/ De szerintem színésznőként is gyenge volt. Hyun Bin-t szerettem, az ő játékával inkább meg voltam elégedve, és igen helyes volt már ekkor is. Viszont kettejük között én nem éreztem semmi kémiát.

A másodpáros volt a kedvencem. ^^ Nagyon szurkoltam nekik, mert látszott, hogy igazán szeretik egymást, és rossz volt látni, hogy annyi fájdalmat éreznek és csak bántják egymást. (mondjuk persze néha már túl sokat szenvedtek, kicsit szappanorperás volt a kapcsolatuk :D) Kedvencem Yoon Seul, mind színészként, mind pedig karakterben, de amikor kicsit észhez tért akkor Oska-t is nagyon bírtam, főleg a Gil Ra Im-mal való plátói kapcsolatukat és ugye Yoon Seul-lal őket.

Milyen király, hogy volt ebben egy meleg karakter is, annak ellenére, hogy Koreában ez milyen nagy tabu, főleg 10 évvel ezelőtt, ráadásul tök jó karakter volt.

Egy szép, jó lezárást kapott, ennek örültem. Sokat gondolkoztam, hogy hány csillagot adjak neki, nagyon sok pozitív dolog van a sorozatban, de a sokszor rossz színészi játék, szinte semmi kémia és kissé szappanopera miatt tőlem csak 7-et kap.

Shad 

:)) Sok mindent nem tudok hozzá fűzni, az előttem „szólók” már mindent elmondtak:) A karaktereket imádtam az utolsó szálig. A sztori jó volt, bár kicsit csalódtam a majdnem végében:P de utána olyan édesen oldották meg a problémát, hogy nem éreztem „időhúzásnak”. Nagyon szerettem a kémiát a két főszereplő között, hogy a csókok rendes csókok voltak és ahogy az egész kapcsolat alakult. Alapjában véve szinte minden helyzetben el tudtam fogadni Ra Im reakcióit:) Ju Won szép jellemfejlődésen megy át és a végére Ra Im se mondogatja mindenre,hogy sajnálom. Ahh és a betét dalok szuperek voltak! Oska-s jelenetek és Lee Jong Suk pluszba emelték a humor faktort:) A mondóka pedig zseniális:D
Most nézem a special részt:D Jókat mulatok rajta.. pl a spoiler részeknél Ha Ji Won konkrétan végig aludta a forgatást:D és egyszer Hyun Bin is elaludt:) és hogy Hyun Bin nem egyszer volt a forgatások alatt szétrugdosva vagy épp szétégett a szája:D jajj nekem ezek a bakik :D áhh kész vagyok…
Az utolsó rész ♥♥♥ spoiler
Update: nézzétek meg a Special részt is a sorozat után, én sírva nevettem a bakikon:D

6 hozzászólás
NaNa_88 

Az egyik kedvencem. Imádom. Hyeon Bint az első perctől kiröhögtem a kézzel flitterezett, olasz melegítő szettjében. :D Ha Ji Wont pedig még előtte egy másik sorozat kapcsán kedveltem meg. Ha jól emlékszem pont rajta keresztül akadtam erre a gyöngyszemre. Vagy flitterre? :D
Az Oskas jelenetek a legjobbak között voltak. Ahogy ott oppa-zott neki negédesen, totál átszellemült fejjel… XD

Röfipingvin

Bármikor képes vagyok ledarálni^^ A cukiság, a humor, a dráma és a karakterfejlődés magasiskolája a sorozat :)(:

오르쉬

Hátttt. Megmondom őszintén: rettentő nehezen verekedtem át magamat a sorozaton. Már nem is hittem, hogy megnézem, amikor a múlt héten újra elővettem. És jól tettem! Rettentően tetszett! Sajnos a vége nekem megint elég gáz volt, de a közepét fantasztikusan eltalálták.

kkata76 

Most nem csupán szófordulat, hogy minden percét imádtam, mert tényleg. A szerepcserés részek fergetegesek, Hyun Bin szerintem zseniális, és Yoon Sang Hyun a pop-idol szerepében remekel. Az egész úgy jó, ahogy van.


Népszerű idézetek

kkata76 

– Ha ráérsz, segítesz választani egy táskát Chae Ri-nek?
– Tényleg arra kérsz, hogy segítsek választani egy táskát egy másik nőnek?
– Most mért vagy dühös? Nem kértem, hogy fizesd ki.
(16. rész)

Zohanna 

Joo Won: Nem azért teszem mert szeretlek (házasságról van szó..), hanem azért mert csak téged szeretlek.

Baly 

Joo Won: Ha nincs autónk, SZEREZNIE KÉNE EGYET! AZ EMBEREK BÁMULNAK!
Kim titkár: Ha nem rikácsol, nem fognak bámulni!

Baly 

“Why am I always thinking about that woman why? Siiiigh~ Don’t think… don’t think.. don’t think.. Kim~~suhanmoo keobugiwa durumi samcheongabja Dong Bang Sak Chichigapo Sarisarisaenta Woriwori Saepeurika Moodoosella gureumi heorikaein dambyeorak… Kim~~suhanmoo keobugiwa durumi samcheongabja..”


Hasonló filmek címkék alapján