Pizzarománc (2018) 177

Little Italy
102' · amerikai, kanadai · romantikus, vígjáték 12

A sármos Leo és az aranyos Nikki egész gyerekkorát a Little Italy nevű városrészben töltötte Torontóban. Korábban barátként tekintettek egymásra és együtt élvezték ki a családi pizzéria nyújtotta előnyöket. Nikki szakács szeretne lenni, ezért Angliába költözik, ahol egy híres séf kiválasztja egy… [tovább]

angol
magyar

Képek 6

Szereposztás

Emma RobertsNikki Angioli
Hayden ChristensenLeo Campoli
Alyssa MilanoDora
Danny AielloCarlo
Andrea MartinFranca
Jane SeymourCorrine
Gary BasarabaVincenzo 'Vince' Campoli
Adam FerraraSalvatore 'Sal' Angioli
Andrew PhungLuigi
Vas SarangaJogi

További szereplők

Kedvencelte 21

Várólistára tette 138


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon jó feel good múvi. Igazából lehet, hogy inkább hatost érdemelne, de annyira elkapott a hangulata, hogy mégis maradok a hetesnél. Nyálas, szexuálisan túlfűtött (néha már egészen erőltetetten is), a vége agyonpakolt klisébomba, de milyen szép örök érvényű üzenete van: a család szeretete. Jó volt ez. A Papa Loves Mambo meg telitalálat volt, már onnantól imádtam.

Törpillaa 

Ez nagyon jó lett, jól szórakoztam rajtuk, vicces volt, romantikus, aranyos sztori a végére mindenki megtalálta a párját, és kibékült a két család. :-D A szereplők igazán szerethetőek voltak, a zenék is jók voltak. Hayden Christensen és Emma Roberts nagyon jó páros voltak, cukik, én nagyon megkedveltem őket. Főleg Haydent, annyira szexi pasi imádom, és a pizzát is. :-D Nagyon sokat nevettem, imádtam a vicces beszólásaikat, és a jelenetek is elég jók voltak. Franca és Carlo pedig annyira aranyos karakterek voltak, és ők is szerethetőek. Ez a film majdnem olyan volt, mint a Bazi nagy görög lagzi, vicces és szórakoztató, élvezhető. Biztos, hogy újra fogom nézni, mert nagyon is tetszett. :-)

2 hozzászólás
moonchristal 

Persze, lehet, hogy elfogult vagyok, mert én pont az ilyen romantikus komédiákkal vagyok leginkább komfortos, de vagy ezért, vagy ki tudja, miért, nekem ez a film nagyon tetszett. Kedveltem a szereplőket, megfelelő arányban szerepelt benne vicces beszólás, egy-egy magvas gondolat az életről, szerelemről, közben meg szép ruhák, szép helyek, szép zenék voltak benne.
Aranyos, szerethető kis mesét kaptam, olyat, amit nem kellett túlgondolni vagy az értelmét keresni. Egyszerűen imádtam a Starbucksos jeleneteket, vicces volt benne a két nagyszülő, és az ő kapcsolatuk, és közben meg szép is, nagyon menő pizzákat készítettek, és még sorolhatnám.
Furcsa élmény volt ugyan, hogy egy pesti moziban csak nyolcan voltunk a teremben, de sebaj, családias volt. Munka után pedig tökéletes kikapcsolódást nyújtott ez a film. Biztos, meg fogom még nézni. ♥

kiruu 

Nem szoktam megkeresni az okot, hogy miért tetszik egy film. Ez esetben sem tudnám megmondani. De imádtam. Emma Robertset nagyon szeretem, Haydent pedig megszerettem. Az olaszokat, a pizzát, és az ilyen cuki romantikus filmeket is nagyon szeretem. A borzalmas szinkron és magyar cím ellenére. Nehéz jó romantikus vígjátékot csinálni, az én ízlésemnek megfelelni (durván sok romvig filmet nézek) meg pláne. De ez nagyon betalált. Ha részt kéne vennem egy film forgatásán, akkor ez lenne az. Azok a pizzák!

MrsCumberbatch 

Nos, ettől kicsit többet vártam. Elég magas a százalék és aranyos a leírása, de kicsit csalódtam. Unalmas volt az eleje és lassan indult be. Sok jó poén és jó színésznők voltak benne. A végére pedig felpörögtek az események. De ezek ellenére is kisebb csalódás ért. :(

christine

Ooh, na ez ❤ Pont erre volt szükségem. A gyerekszerelem tökéletes bemutatása, olaszosan, pizzásan. A pasi remek: szexi, okos, de hibázik, ettől emberi.
Újranézős.

Charityy 

Az eleje nagyon giccsesen indult, így azt hittem végig fogom szenvedni a filmet. Szerencsére nem így történt, aranyos kis vígjáték volt, kellő egyensúlyban a romantika, humor és életbölcsességek.
Számomra nem is a főszereplő páros volt a legérdekesebb, hanem a többi mellékszereplő. A nagyi és a nagypapi, valamint a két apuka viszálya.

hpatricia_ 

Könnyed kikapcsolódásra pont jó választás volt. Ugyan semmi meglepetést nem tartogatott és még csak egy váratlan fordulat sem volt, így teljesen kiszámítható volt minden egyes képkockája.
A karakterek szerethetőek, még igazi olaszosak is lehettek volna, ha nem épp amerikai/kanadai/stb. színészi gárda vonul fel. Engem teljesen hidegen hagyott Nikki és Leo kapcsolata, semmi kémia nem volt közöttük. Sokkal inkább Carlo és Franca kapcsolata tetszett. Na abban a pár percben míg őket mutatták, több romantika volt, mint az egész filmben.
Mindenesetre egyszer meg lehet nézni, de mindenképp étkezés után(!), mert a pizzák viszont irtó guszták voltak :D Sajnos én abba a hibába estem, hogy éhesen kezdtem el nézni :(

3 hozzászólás
Közveszélyes_Krumpliszedő 

A film, amiben a mellékszereplők sokkal érdekesebbek, mint a főszereplő páros. :D

2 hozzászólás
ziara 

Egyszerű volt, kiszámítható, sablonos. Ez néha nem baj, de itt nem volt semmi izgalom. Hayden szemei miatt néztem végig meg a romantikus lelkem miatt.


Népszerű idézetek

orsifabian 

– I should go.
– Why?
– So that I don't stay.

juliazslv

Nikki: Mennem kéne.
Leo: De miért?
Nikki: Hogy ne maradjak.

szeplluca

Ne facsarj szerelmet egy férfi szívéből. Ha magától nem adja, inkább nem is kell.


Hasonló filmek címkék alapján