Pizzarománc (2018) 18

Little Italy
102' · amerikai, kanadai · romantikus, vígjáték 12

A sármos Leo és az aranyos Nikki egész gyerekkorát a Little Italy nevű városrészben töltötte Torontóban. Korábban barátként tekintettek egymásra és együtt élvezték ki a családi pizzéria nyújtotta előnyöket. Nikki szakács szeretne lenni, ezért Angliába költözik, ahol egy híres séf kiválasztja egy… [tovább]

angol
magyar

Képek 6

Szereposztás

Emma RobertsNikki Angioli
Hayden ChristensenLeo Campoli
Alyssa MilanoDora
Danny AielloCarlo
Andrea MartinFranca
Jane SeymourCorrine
Gary BasarabaVincenzo 'Vince' Campoli
Adam FerraraSalvatore 'Sal' Angioli
Andrew PhungLuigi
Vas SarangaJogi

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 162


Kiemelt értékelések

moonchristal 

Persze, lehet, hogy elfogult vagyok, mert én pont az ilyen romantikus komédiákkal vagyok leginkább komfortos, de vagy ezért, vagy ki tudja, miért, nekem ez a film nagyon tetszett. Kedveltem a szereplőket, megfelelő arányban szerepelt benne vicces beszólás, egy-egy magvas gondolat az életről, szerelemről, közben meg szép ruhák, szép helyek, szép zenék voltak benne.
Aranyos, szerethető kis mesét kaptam, olyat, amit nem kellett túlgondolni vagy az értelmét keresni. Egyszerűen imádtam a Starbucksos jeleneteket, vicces volt benne a két nagyszülő, és az ő kapcsolatuk, és közben meg szép is, nagyin menő pizzákat készítettek, és még sorolhatnám.
Furcsa élmény volt ugyan, hogy egy pesti moziban csak nyolcan voltunk a teremben, de sebaj, családias volt. Munka után pedig tökéletes kikapcsolódást nyújtott ez a film. Biztos, meg fogom még nézni. ♥

Kiss_Melinda_Éva 

Katasztrófálisan unalmas film. Szerintem semmi értelme a történetnek. Családi viszály is nevetséges és a romantikus vonal is szánalmas. Még jó poénok sincsenek benne.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján