Paula és Paulina (Paula és Paulina 1.) (1998–1998) 61

Paula és Paulina ugyan a megszólalásig hasonlít egymáshoz, de el sem képzelhető két, náluk jobban különbözőbb ember. A szép, magabiztos és felszínes Paula agyában azonnal megszületik az ördögi terv, amint megpillantja hasonmását, az anyja elvesztését gyászoló, igen rossz anyagi körülmények… [tovább]

Képek 101

Szereposztás

Gabriela SpanicPaula Bracho / Paulina Martínez
Fernando ColungaCarlos Daniel Bracho
Libertad LamarquePiedad Bracho
Marcelo BuquetRodrigo Bracho
Jessica JuradoPatricia Bracho
Chantal AndereEstefania Bracho de Montero
Juan Pablo GamboaGuillermo "Willy" Montero
Sergio MiguelCarlitos Bracho
María SolaresLisette Bracho
Dominika PaletaGema Durán Bracho

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Serafina_Darion 

Első szappanoperám. Amit imádtam, ami szórakoztatott. Azóta se láttam ehhez fogható, bár Gabriela Spanic minden szerepe kiváló, de nem annyira mint ez.

Londonna 

Amikor (először) vetítette az RTL klub, függő voltam, imádtam, abszolút kedvencem volt. Ma viszont már inkább kissé kínosnak gondolom, de hát változik az ember. Nekem egyébként megvolt videón az egész sorozat, de azóta már persze letöröltem (Latinovits filmeket rögzítettem rá főleg), meg hát az az igazság, hogy nem is nagyon nézek/használok videokazettákat – kivéve, ha valami csak ebben a formában van meg (akad ilyen is). Mondjuk tény, hogy ez a sorozat összességében nem is hiányzik különösképpen…Személy szerint amúgy kizárólag Fernando Colunga miatt néztem olyan lelkesen, ebben a sorozatában a legvonzóbb, legjóképűbb, legsármosabb, akárki akármit is mond… Már csak szimplán az édes kis körszakállába is szerelmes voltam… :)
Maga a történet amúgy semmi különös, nem valami mélyenszántó, telenovella, kész. Bár tény, hogy még az értelmesebbek közé sorolható. Nem mintha olyan sokat néztem volna – pláne végig – eddigi életem folyamán… :)
(A zenéje viszont a mai napig kívülről fújós – nemhalandzsázóskikéremmagamnak!!! – imádatos.)

Barbi0613

Első szappanoperám volt, gyerekkoromban imádtam.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Carlos Daniel es guapo. No es sé física que caigas y en dirige en sus brazos. Pero no es tuyo. Ese mio. Aúnque tú vayas usurpar en mi lugar, Carlos Daniel es mio. Mio… Mio!

1. évad 19. rész

Folytatása

Összehasonlítás

Paula és Paulina


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján