Pár lépés a mennyország (1995) 90

A Walk in the Clouds
102' · amerikai, mexikói · dráma, romantikus 12

1 díj · 0 jelölés

A negyvenes évek közepén a háborúból tér vissza Kaliforniába Paul. A buszon megismerkedik Victoriával, a gyönyörű mexikói lánnyal, aki meglepő kéréssel fordul hozzá. Nagy szüksége lenne a segítségére, mert terhes, és nem mehet haza férj nélkül a szigorú családjához, a szülei azonnal kitagadnák.… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Keanu ReevesPaul Sutton
Aitana Sánchez-GijónVictoria Aragon
Anthony QuinnDon Pedro Aragon
Giancarlo GianniniAlberto Aragon
Angélica AragónMarie Jose Aragon
Evangelina ElizondoGuadelupe Aragon
Freddy RodríguezPedro Aragon, Jr.
Debra MessingBetty Sutton
Febronio CovarrubiasJose Manuel
Roberto HuertaJose Luis

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

hpatricia_ 

Kicsit mázas, szirupos volt, de iszonyatosan elvarázsolt ez a szüreti természetesség, boldogság. Pont emiatt tetszett a film, nem is igazán a szerelmi szál kötötte le a figyelmem. Nem mellesleg a látványvilága is csodálatos volt: maga a vidék annyira elbűvölt, hogy kedvem támadt egy elszigetelt, szőlővel telis-tele birtokra költözni :)
A színészeket is jól megválasztották, az Aragon család minden egyes tagja telitalálat volt és Pault alakító Keanu Reeves is nagyon jó választás volt. Szerethető volt mindegyik karakter, najó, Betty kivételével, de ő úgysem szerepelt sokat még Alberto is, annak ellenére, hogy szigorú volt a családjával szemben.

Theana 

Nagyon csöpögős, boros, latinos. Őszintén szólva nem igazán látom, mit lehetne ebben értékelni, talán Keanu fiatal pofiját, bár nem igazán vagyok elalélva tőle sem. A zene pedig túlértékelt ehhez a filmhez. Hát nem erre szamámítottam.

Lunemorte 

Nincsenek véletlen találkozások…Semmi sem véletlen….

darkfenriz

Film a véletlenről, úgymond a Sors váratlan fordulatáról. Két reményvesztett fiatal egymásra találása, először csak kényszerből, majd szívből jön az érzés. Küzd itt a lány az apja szeretetéért, viaskodik a fiú önmagával és hirtelen jött családi idilljével. De a tűz minden jónak véget vethet és végül minden szívet lángra lobbanthat. Csokoládé és bor, pusztulás és újrakezdés.

Ancsúr 

Kedves kis történet nagyszerű szereposztással.

happy_moly

Sokszor szembe jött velem már ez a film az évek során, akkor csak részleteket láttam belőle, de azóta is a fejembe volt, hogy megkéne egyszer nézzem.
Most eljött a pillanat.
Egy gyönyörű film, az igaz szerelemről, két külön világból jött fiatal szerelméről, az újra kezdésről, illetve arról, hogy egyszer mindenki megtalálja a másik felét.
Nagyon jó szereposztásban.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg. :)

Kriszta

Az a rész, spoiler mindent elrontott. Mármint a kivitelezése a filmben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján