Nyírjuk ki Gunthert (2017) 17

Killing Gunther
93' · amerikai · akció, vígjáték 16

A bérgyilkosok világában játszódó vígjátékban egy csapat fiatal, menő és fegyelmezetlen bérgyilkos rákényszerít egy dokumentumfilm-forgatócsoportot, hogy kövessék őket és vegyék fel, hogy bizonyíthassák: ők azok, akik kinyírták minden idők leghírhedtebb zsoldosát, Gunthert. De Gunther mindig egy… [tovább]

magyar

Szereposztás

Arnold SchwarzeneggerGunther
Hannah SimoneSanaa
Taran KillamBlake
Allison TolmanMia
Steve BacicMax
Aaron YooYong
Bobby MoynihanDonnie
Peter KelamisRahmat
Joel LabelleSultan
Alex DuncanJewel

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Dexter79

Csak egyetlen fokkal volt jobb az “annyira sz*r, hogy már jó” kategóriától. Tulajdonképpen egy bérgyilkosos-akciós paródia gyenge változata.
Nekem személy szerint Schwarzanegger tetszett benne, bár alig szerepelt.
Az eleje vicces volt, jó értelemben nagyon béna, aztán a közepe teljesen leült, a vége picit felpörgött, de a legvége bénára sikeredett.

Nocharity 

Annyi szégyenteljes helyzetben láttam Schwarzit, hogy nem tudom, mikor fogok felépülni belőle spoiler. Paródia létére inkább cringy volt, mint vicces, és ezen az a tény sem segített, hogy erőteljes alkoholos befolyásoltság alatt álltam a nézése közben. Végig az járt a fejemben, hogy ehhez bőven nem ittam eleget. Plusz az egész film tele volt tűzdelve túltolt buzipoénokkal, amik még úgy se tetszettek, hogy a slash nagy kedvelője vagyok. Aki a szélsőséges (és fokozottan kellemetlen) humort bírja, az lehet másképp vélekedik róla, de nekem bőven kimaradhatott volna az életemből.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján