Nyírjuk ki Günthert (2017) 39

Killing Gunther
93' · amerikai · akció, vígjáték 16

A bérgyilkosok világában játszódó vígjátékban egy csapat fiatal, menő és fegyelmezetlen bérgyilkos rákényszerít egy dokumentumfilm-forgatócsoportot, hogy kövessék őket és vegyék fel, hogy bizonyíthassák: ők azok, akik kinyírták minden idők leghírhedtebb zsoldosát, Gunthert. De Gunther mindig egy… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Arnold SchwarzeneggerGunther
Hannah SimoneSanaa
Taran KillamBlake
Allison TolmanMia
Steve BacicMax
Aaron YooYong
Bobby MoynihanDonnie
Peter KelamisRahmat
Joel LabelleSultan
Alex DuncanJewel

További szereplők

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

dulkap 

Egy jó alapötlet gyenge megvalósítása. Taran Killan tulajdonképpen magának csinált egy filmet, csak hogy nem érzem benne a tehetséget. Vannak benne jó poénok és kellően morbid is, de sajnos olyan kiss semmilyen. Próbál titokban tartani valakit, akiről mindenki tudja, hogy végülis ki az. Aztán persze jön a nagy találkozás, ahol sajnos ismét bizonyítja Schwarzi, hogy egy szerethető ember, ám csapnivaló színész, akinek mintha a karizmája is kezdene megkopni. Több is lehetett volna a filmből, de egy egyszer nézhető bérgyilkos paródiának elmegy szódával.

Dexter79 

Csak egyetlen fokkal volt jobb az “annyira sz*r, hogy már jó” kategóriától. Tulajdonképpen egy bérgyilkosos-akciós paródia gyenge változata.
Nekem személy szerint Schwarzanegger tetszett benne, bár alig szerepelt.
Az eleje vicces volt, jó értelemben nagyon béna, aztán a közepe teljesen leült, a vége picit felpörgött, de a legvége bénára sikeredett.

Hippoforaccus 

Elég furcsa és irreális megközelítése a bérgyilkos filmeknek, de igen sokat lehet rajta kacagni, ha szereti az ember a fekete humort.

sgtGiggsy

Egy alapjában véve jó ötletre felépített középszar film, amit Schwarzenegger nevével próbálnak meg eladni. Vannak benne szórakoztató pillanatok, de összességében véve inkább fárasztó. A Szabotázs című, egyébként sztárokkal vastagon megpakolt Schwarzi filmnél azért ezreszer jobb, ezt legalább különösebb szenvedés nélkül végig lehet nézni, de semmit sem hagy ki, aki nem nézi meg.

Nocharity 

Annyi szégyenteljes helyzetben láttam Schwarzit, hogy nem tudom, mikor fogok felépülni belőle spoiler. Paródia létére inkább cringy volt, mint vicces, és ezen az a tény sem segített, hogy erőteljes alkoholos befolyásoltság alatt álltam a nézése közben. Végig az járt a fejemben, hogy ehhez bőven nem ittam eleget. Plusz az egész film tele volt tűzdelve túltolt buzipoénokkal, amik még úgy se tetszettek, hogy a slash nagy kedvelője vagyok. Aki a szélsőséges (és fokozottan kellemetlen) humort bírja, az lehet másképp vélekedik róla, de nekem bőven kimaradhatott volna az életemből.


Hasonló filmek címkék alapján