Love Stage!! (2014–2014) 29

Sena Izumi otaku, akinek minden álma, hogy mangaka legyen. Igen ám, csakhogy hiába a csodálatra méltó elszántsága, ha tehetsége semmi. Ezt persze rajta kívül mindenki látja, és pont ezért a családja – melynek Izumit leszámítva minden tagja a szórakoztatóiparban dolgozik, valamint Sagara Rei, az… [tovább]

japán

Képek 16

Szereposztás

Tsubasa YonagaSena Izumi (hang)
Takuya EguchiIchijou Ryouma (hang)
Junji MajimaHidaka Tenma (hang)
Sachie HiraiIchijou Ryouma (gyerek) (hang)
Kayoko TsumitaLala-Ruru (hang)
Hirakawa DaisukeSagara Rei (hang)
Ōhara SayakaSena Nagisa(hang)
DaigoSena Shougo (hang)
Kazutomi YamamotoSotomura Kousuke (hang)
Chieko MiyazakiIchihara Ai (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Imádtam. *.*
Rengeteget nevettem rajta, nagyon jól esett ez a kis romantikus történet a lelkemnek. Sajnos elég rövid volt. Kb. ezt az egy hibát tudom neki felróni. Reiről még jó lett volna megtudni pár dolgot. Mit működtek ők ott a „színfalak” mögött. :D
Abszolút a jelenlegi hangulatomhoz illő rövidke sorozatot kaptam. Vicces, romantikus és néhol nagyon japán. :D
Az az ébresztőóra… XD

5 hozzászólás
Lexy

És tessék, még egy anime, ami szanaszét tiporja az én reménytelenül szerelmes szívemet… Továbbra is hihetetlen számomra, hogyan tudjak mindössze animációval ilyen gyönyörűen érzékeltetni ennek a két lükének a szerelmét. Elképesztő! Természetesen enyhén túlzásokkal van fűszerezve az egész történet, de a csodaszép grafika mindezt kompenzálja. BL-rajongók figyelmébe nagyon ajánlom, tuti nem okoz csalódást! :)

1 hozzászólás
RavenShadowy 

Sosem vonzott a shounen ai műfaj, viszont az utóbbi időben mégis elég sokhoz volt közöm, mind manga, mind anime terén, de ha pontos akarok lenni, akkor leginkább a manga terén. Valószínűleg a Yuri!!! on Ice játszott ebben nagy szerepet. És tessék itt van ez az anime, ami valami hihetetlenül aranyos és édes, szerelmes, vicces. A lelkemnek pont jól jött. :D Nem hiába néztem meg egy nap alatt, haha. Még biztosan újranézem valamikor.
http://38.media.tumblr.com/8261fdf088489d2107afcf517712…

krlany 

Én még csak most ismerkedem a shounen ai, yaoi animékkal, ez az első, amit megnéztem. Igazából még szokatnom kell magam ehhez a romantikus 'rajzfilmben(!) szex'-dologhoz. Ezt a nehezebb összeegyeztetnem a fejemben, nem a férfiszerelem ábrázolását.:)
A sorozat a szerelemmel való ismerkedést veszi végig; a rajongást, az első csókot, az első szerelmet, az első együttlétet, és rengeteg olyan kérdést ad a főszereplő Izumi szájába, amelyet ugyanebben a korban mi is mindannyian feltettünk, legalább a barátnőinknek. Finom rezdülések, kételyek. Félelmek, aggodalmak, tapasztalatlanság, és a jól bevált kutatómunka… mire nem jók a magazinok, ugye?;)
Szerintem grafikailag rendben van, és a mondanivalója ugyancsak. Néhol érzek benne felvilágosító, tanítói ízt, no meg némi útmutatást az élethez. Olyan kifejezésekkel ismerkedem, mint az otaku, seme vagy uke. Ami meglepő volt számomra, hogy a szereplők között összesen két nő van, az anya és Ryouna titkárnője vagy kije, de se osztálytársak, se pl. a báttynak vagy a Rei-nek barátnője, esetleg Izuma barátainak barátnője stb. Csak a hisztérikus rajongó csajok visítozó üzemmódban.
Egy dolog idegesített benne, Izumi anyjának a hangja. Legalább 45 éves, de olyan a hangja, mint egy nyávogós 12 évesé, és szerintem a karakterhez sem illik.
Bár eléggé turista vagyok anime téren, de azt gondolom, hogy minden furcsaságával együtt is, ez egy jól sikerült darab.

2 hozzászólás
Katyesz 

Ezt egy kicsit benéztem. Azt gondoltam, hogy romantikus, csak erre a formára nem számítottam. De végül jobb is volt. Nem olyan nyáladzósan csöpögős, de mint amilyenek a hasonlók szoktak lenni, a szint megvolt.

LeanneIrisPrice 

Végtelenül bugyuta, és borzalmasan feminizálja a főszereplő srácot, ami oké, valamilyen szinte az alapkonfliktus része, azonban szörnyű…


Népszerű idézetek

Baly 

Izumi: Hé, menjünk vissza.
Ryouma: Oké. Akkor hazakísérlek.
Izumi: Nem szükséges.
Ryouma: Várj! Akkor csak az állomásig.
Izumi: Nem kell.
Ryouma: Akkor a legalább a következő sarokig?
Izumi: Mindjárt ott vagyunk:
Ryouma: Akkor… meddig mehetek veled?
Izumi: Ameddig szeretnél.
Ryouma: Akkor mégiscsak hazakísérlek!
Izumi: Nem, tényleg nem kell.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján