Love Guru (2008) 18

The Love Guru
87' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

3 díj · 3 jelölés

Pitka egy amerikai, akit gyermekként egy indiai asram kapujába tettek és akit ily módon guruk neveltek fel. Felnőttként Pitka visszaköltözik az Egyesült Államokba, hogy nagy hírnévre és vagyonra tegyen szert az önsegélyezés és a spiritualitás világában. Sajátos módszereit azonban igencsak… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Mike MyersPitka
Jessica AlbaJane Bullard
Justin TimberlakeJacques Grande
Ben KingsleyGuru Tugginmypudha
Meagan GoodPrudence
Romany MalcoDarren Roanoke
Verne TroyerCoach Cherkov
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Ancsúr 

Nekem ez a film teljesen kihagyható lett volna. Minden más jobban érdekelt, mint maga a film.

Lilla99 

Ilyen agyalágyult filmet én még az életben nem láttam. Nem is tudok nagyon róla mit mondani. Kezdjük azzal, hogy az első benyomásom róla hogy ez az Austin Powers és a Csonthülye keveréke, csak valahogy béna kivitelezésben. Nem azt mondom, volt benne egy pár poén amin tényleg röhögtem egy jót, de volt amit túlzásnak éreztem. Újranézős biztos nem lesz, sőt lehet még azt a 1,5 órát sem éri meg, de egy pár perc nevetést azért hoz.

Valentine_Wiggin 

Sírva röhögős film. Mike Myers humora tipikusan olyan, amit valaki vagy szeret, és a filmjei legtöbbjén hangosan nevet, vagy utál, és végig sem bírja ülni őket. Én szerencsére az előbbibe tartozom, és attól függetlenül, hogy volt pár ízléstelen poén, nagyon jól szórakoztam. Teljesen őrültség, semmi értelme, de bármikor fel tudnék idézni egy-egy megjegyzést belőle.

Biann

Én ezt a filmet egy karikatúraként/társadalomkritikaként kezeltem, és bízom abban, hogy tényleg volt mögöttes tartalom a sok bugyuta karakter és már-már ízléstelenségbe hajló vicc mögött.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Pitka guru: Ez egy indiai harcművészet. A neve „hadd fájjon bazira”.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján