Könyvek könyve (1981–1982) 18

Superbook · アニメ 親子劇場 (Anime Oyako Gekijō)
24' · japán · animációs, kaland, fantasy, sorozat, anime 6
4 évad · 83 rész

Azuka Sho (nálunk Christopher Peeper) egy átlagos kisfiú, aki szüleivel és kutyájával, valamint robotjával, Zenmaijikake-vel (nálunk Gizmo) él egy házban. Legjobb barátja egy lány, Yamato Azusa (nálunk Joy), akivel sokszor összevesznek. Sho egy nap felfedez egy könyvet, a Könyvek Könyvét, vagyis… [tovább]

Szereposztás

Sugaya MasakoAsuka Sho / Tottori Ryo (hang)
Miwa KatsueYamato Azusa (hang)
Masuoka HiroshiZenmai Jikake (hang)
Matsuoka FumioDr. Asuka (hang)
Totani Koujia Könyvek Könyve (hang)
Kawashima ChiyokoÉva / Rebeka (hang)
Miyauchi KouheiÁbrahám (hang)
Yada MinoruNoé (hang)
Shiomi RyusukeIsten (hang)
Shioya YokuÁdám / Jákob (hang)

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Imma 

Ezt is de imádtuk gyerekként… még le is vagyunk videózva, ahogy bámuljuk.

Andro 

Nagyon aranyos, és egyben tanulságos anime. Ilyet kéne ma adni a sok agyrohasztó baromság helyett. A gyerekek ebből legalább tanulhatnának is. Én is imádtam gyerekként, sosem hagytam ki. Kár, hogy a harmadik évadot sosem adták le nálunk.

1 hozzászólás
Lahara

Nem vagyok benne biztos, hogy láttam az összes részt, szerintem a végéről már nem, de amúgy jó időtöltés volt, még ilyen kis foglalkoztató füzetem is volt. Anno nem tudtam, hogy ez anime, honnan tudtam volna? Bár feltűnt, hogy a rajzolása kicsit hasonlít az Ezüst Nyílra. (Az arcok, amiket helyzetben vágnak.)
Felnőtt fejjel cuki és lebutított, bár Anyukám szerint még így is erős dolgok voltak benne. Videókazin megvolt vagy tizenöt epizód, az tuti, nem tudom, hova lett, biztos rávettem Pokémont, én hülye!

Édua_Vörös

Volt ennek egy „testvérsorozata” is, „A repülő ház”, ami szintén bibliai sztorikat dolgoz fel. Azt hiszem, ott a ház maga volt egy időgép, és Jézus életét lehetett nyomon követni.

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján