Kedvencelte 3

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Netta88 

Nem igazán tudok újat mondani. Az ufotable ismét kitett magáért, ha nem még jobban, mint eddig. Az utolsó rész baromi látványos lett, illetve az egész az, de az utolsó tényleg nagyon ütősre sikerült. Ahogy azt a résznél is írtam, rendesen rázott a hideg tőle. Na, meg a feszkó is, amit Muzan okozott, és ahogy a pillérek megérkeztek. Egyébként maga az évad most nem volt annyira izgalmas, ettől független minden részt tűkön ülve vártam, és tetszettek is. Jó volt megismerni a többi pillért is, kit jobban kit kevésbé, ez utóbbi mondjuk sajnálatos, mert belefért volna, ha mondjuk 12 részes lett volna az anime. És igen ez a negatívuma is, hogy túl rövid, nem ismerünk meg mindenkit mélyebben, és hagy néhány kérdést is maga után. Talán tényleg el kéne olvasnom a mangát. Túl sok újat szerintem már nem tudna mutatni, mert az igazán fontosakat lespoilereztem már, na nem szánt szándékkal, de egyre több minden jön szembe tiktokon is, mert nem bírnak magukkal a népek. Tudom, kell nekem tiktokot pörgetni, meg fanwikit olvasni. :"D Mindent összevetve rövid volt nagyon, de látványos, mint mindig, és bár ezúttal sok izgalom nem volt benne, azért akadt az is a végére. És a zenék is jobban tetszettek, mint az előző évadé. És a folytatást is nagyon várom. Azt mondjuk kicsit sajnálom, hogy filmként fog jönni, mert még ha 3 részes is, akkor sem fér bele annyi minden, mint egy 3x8-12 részes évadba. Addig meg még biztos újra nézem még ezt, de lehet az egészet is. :D

Victorious 

Míg a mangában egy összecsapott szösszenet volt ez az arc addig itt pedig egy erősen elnyújtott unalom lett a nagyobbik részében.
Az első 6 részről konkrétan nem nagyon lehet érdemben beszélni annyira érdektelen volt. Emberek szívnak az edzéssel, de jön Tanjiro akinek minden nagyon szuperül megy. Lényegében ennyi.
Az utolsó 2 rész már tartogatott érdemi dolgokat és még nem is mondanám rossznak őket, a zenére továbbra sincs panaszom, de sajnos az összképet minimálisan tudták csak felhúzni.
Igazából ezért az egész végső összecsapásért sem voltam anno a mangánál oda némi érdekesebb kivétellel, de meglátjuk hogyan sikerül majd akkor a zárás, amit elvileg 3 filmmel terveznek megtenni.

Zyta20 

Szerintem az eddigi legjobb évad. Rövid volt, nagyon (!), de annál érdekesebb. Az animáció hihetetlenül jó volt, főleg az utolsó két részé! Az edzőtábor jól megvolt csinálva, pár szereplő háttérsztoriját is jó volt végre megismerni. Várom a folytatást!


Népszerű idézetek

viv_bruto 

Bármennyire is tűnik jóságosnak valaki, a valódi természete akkor mutatkozik csak meg, ha nagy nyomás alá kerül.

1. évad 7. rész – Stone Hashira Gyomei Himejima

Hasonló filmek címkék alapján