Jexi – Túl okos telefon (2019) 84

Jexi
84' · amerikai · vígjáték 16

Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája. Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Adam DeVinePhil
Alexandra ShippCate
Rose ByrneJexi (hang)
Wanda SykesDenice
Justin HartleyBrody
Ron FunchesCraig
Michael PeñaKai
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem mondanám nagy számnak, egy kicsit jobbra számítottam. Kicsit unalmas volt persze voltak benn jó viccek. Mondjuk egyedül ez a film nagyon nem tetszett volna szerintem de így hogy másokkal néztem, úgy még jól is szórakoztunk rajta. :D
Adam DeVine jó volt benne, mondjuk én nagyon bírom őt. :D
Egy ilyen esős délutánra tökéletes volt.
A telefon töltős rész egy kicsit durva volt, na jó nem is kicsit! :D :D
https://media.giphy.com/media/Tg66fN6HlFN5MgtLGZ/giphy.gif

Pnikolett

Kövezzetek meg,én jókat nevettem a betegebbnél betegebb dolgokon is … :D egyértelmű,hogy egyszernézős, sokszor erőltetett és túl van tolva tényleg minden benne, de az alapvető mondanivaló megállja a helyét.

balika88

Az értékelések alapján sokkal rosszabb filmre számítottam. Szerintem egy egész nézhető film lett ez! :-)

MetalShine 

A mondandója tetszik. Sajnos ahelyett, hogy élnénk az életet csak azzal foglalkozunk, hogy másoknak posztoljunk, mások milyennek látnak minket és az életünket. Ezen kívül egy beteg film , voltak jó de borzalmas részei is. *A rosszak többségben. Többet nem nézem meg.

a_girl92 

Hát, egynek elment…..bár kicsit megbántam, hogy kifizettük a jegyeket rá…mondjuk sztm jól bemutatja a mai társadalmat, hogy mindenki csak a telefonjával van elfoglalva, teljesen beszippantja ez a világ és nem is érdekli mi van körülötte….néha azért jókat nevettünk, bár azt hittem jobb lesz, mozizás terén nem a legjobb nyitása volt az évnek….


Népszerű idézetek

muznik 

Brody: Látszik, hogy kreatív ember, abból, hogy mélynövésű.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján